Letošnje leto, bo med 23. in 25. majem na Kozari, potekala že 9. Proactive konferenca, ki jo organizira PRIME Communications. Proactive konferenca je regionalna konferenca o odnosih z javnostmi, ki bi morala biti vzor vseh ostalih konferenc. Poleg odličnih predavateljev – letos bodo na konferenci predavali:  Dragana Đermanović, Ksenija Renko, Andy McGuffieBill Nichols, Borislav MiljanovićIvona Janjić, Brane GrubanMiloš Čirič, Robert LičenDejan Verčić in Andrej Drapal ima ta konferenca še eno posebnost!

Konferenca poteka na Kozari, kjer je zgolj en hotel – Monument in do “civilizacije” je vsaj 15 kilometrov vožnje z avtomobilom. Kar pomeni, da so vsi sodelujoči na konferenci skupaj za čas konferenca. In takrat pride do najboljšega mreženja, kot tudi dejstva, da greš zvečer na zabavo, ki je organizirana in traja do jutra in se družiš z udeleženci.

Lanskoletna izkušnja je bila fenomenalna in kljub temu, da se ne ukvarjam z odnosi z javnostmi, ampak se oni ukvarjajo z menoj, je ta konferenca #topshit in dobim toliko novih in kvalitetnih informacij, da komaj čakam srede, ko se odpravim na Kozaro.

proactive