Milan Zver in njegova komunikacija na Twitterju

O tem, kako stranka SDS komunicira na Twitterju, sem že pisal. Tudi o tem, kako je komuniciral Božo Predalič na Twitterju, medtem ko je bil generalni sekretar vlade, sem pisal. In upal sem, da sem videl že vse, kar je bilo mogoče videti.

Motil sem se. Milan Zver je včeraj postavil “nove standarde” komuniciranja na Twitterju. Očitno ga je razsodba sodišča v primeru Patria in dejstvo, da je dobil Janez Janša dve leti zaporne kazni (sicer še obsodba ni pravnomočna), povsem vrgla iz tira. Saj še pomnite, Milan Zver je bil kandidat za predsednika, ki bi povezoval tako leve in desno – včeraj pa je pokazal svoj pravi obraz. Sicer sem za trenutek podvomil, da je to res njegov profil, vendar ima “verified profil” in tudi njegova partnerica, Andreja Valič, je sodelovala v “komunikaciji”.

Kaj me je tako zmotilo? Recimo par primerov, za katere bi upal, da jih ne bom nikoli prebral izpod prstov politika. Kajti politikov, s takšnimi izjavami, me je dejansko strah.

 

 

 

milan_zver_twitter

  1. Lepo se vidi kako si SDS razlaga pravno državo: CIRKUS.

  2. Pa sej smo vidl včeraj kako so se “lepo” penzionisti drli na drugače misleče pred sodiščem v ljubljani. ta cinizem, napadanje, to je znažilno za sds po mojem mnenju.

    1. Še dobro, da so bili na drugi strani sami zmerni, umirjeni ljudje. Je pa res, da jih v poročilhi/24ur ni bilo možno videt. Do danes v pogledih….

  3. Če bi vedeli in hoteli drugače bi komunicirali drugače, umirjeno.

Komentarji so zaprti.