Odprta kuhna je zanimiv projekt, ki poteka vsak petek na Pogačarjevem trgu v Ljubljani – če ni vreme takšno, kot je bilo zadnjih par tednov in je bilo to nemogoče. Odprta kuhna se je predstavila 17.5. in privabila množico obiskovalcev.

Projekt je namenjen kulinaričnemu potovanju, pri katerem sodelujejo Gostilna Krištof, Jezeršek, Hiša Raduha, Skipper, Prekmurska gostilna, Hiša Franko, Kuhna Pa to, Falafel.. Gostilne, ki si jih ne privoščimo velikokrat, vendar so nam ob petkih na voljo, da jih preizkusimo in da ugotovimo, ali je to to, kar si želimo.  Oz. kot je organizator napisal na spletnem mestu – http://odprtakuhna.si/

Odprta kuhna je prva in edinstvena tržnica sveže pripravljenih dobrot. Je kulinarični projekt na prostem, ki bo vsak petek na Pogačarjevem trgu v Ljubljani združil več deset najboljših gostinskih ponudnikov.

Vaša najljubša restavracija in njen kuhar bosta tako za kulinarični užitek poskrbela v centru Ljubljane. Zadišalo bo tako po domači kuhinji kot tudi tujih specialitetah.

Jutri upam, da bo dišalo. Od 8. ure zjutraj pa vse tja do 19. ure bo Pogačarjev trg dišal in razvajal!

Več informacij:

odprta_kuhna