Ko misliš, da si videl že vse, te vedno znova presenetijo. Tokrat politiki, ki so na vprašanje Studia City odgovarjali o tem, kaj je “TROJKA”. V bistvu ne vem, ali naj bi se smejal, jokal, iskal “štrik”, ko poslušam odgovore, ki so jih uspeli sproducirati. Če politiki, ki vodijo to državo, ne vedo, kaj je trojka, potem verjetno tudi ne vedo, kako je voditi državo.

Kaj je trojka in kdo jo sestavlja?

Trojka je organ EU, ki ga sestavljajo predstavniki EU  (evropske) komisije, predstavniki Evropske centralne banke in predstavniki Mednarodnega denarnega sklada. Oz. kot je rekel evropski poslanec iz Cipra: trojka ubija državna gospodarstva – kar je njegovo mnenje, sicer pa trojka poskuša pomagati državam, ki se ne morejo same izkopati iz gospodarske krize.

Mene pa je samo sram, da ljudje, ki naj bi odločali o moji usodi, nimajo toliko trohice spoštovanja do nas, da bi priznali, da ne vedo, kaj je trojka in ne bi poskušali “politično” odgovarjati!

Klik na fotografijo za ogled videa! Smeh zagotovljen!

trojka
Priporočam še branje

Kaj pomeni fiskalno pravilo – ali naši ministri vedo!

 

5 Responses to Trojka in naši politiki – kaj je Trojka Studio City

  1. Lance pravi:

    Če smo čisto natančni, trojka ni organ sam na sebi, je samo neuradni, a medijsko znan označevalec za že obstoječe institucije.

  2. Kaja Rot pravi:

    Je bolj sramotno nepoznavanje določenega pojma ali neznanje materinskega jezika?

  3. Jasna pravi:

    Roni: takoj popravi vse europske v evropske. Trpim!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.