Ko človek pomisli, da ga nič več nič ne more presenetiti, se zgodi Ljerka Bizilj, ki v intervjuju, na nacionalni televiziji (TV Slo3), Janezu Janši pove sledeče:
Želim si. Ne vem, če ste krivi greste v zapor, zaradi mene tudi do smrti. Pa moj sin, pa tudi jaz, če sem kriva. In ja, želim si to, ampak naj bo črno na belem…
Jaz se z vami, naslednjih 25 let, res ne bi več rada na tak način ukvarjala.

Ostal sem brez besed. Tudi Janez Janša!

Celoten intervju na MMC

jansa_bizilj

9 Responses to Ljerka Bizilj in Janez Janša – video

 1. TotiStajerc pravi:

  Spet drkaš na Janeza??

 2. Anonimnež pravi:

  Dobr mu je povedala. Tudi jaz ne želim naslednjih 25 let poslušat o Patriji in njemu kot žrtvi raznoraznih zarot. Janez odrasti že enkrat.

 3. Mirko pravi:

  Med drkanjem na Janeza padel na manipulacijo.

  original: http://youtu.be/vIiY2bQXyzk?t=56m12s

 4. Anonimno pravi:

  Skrajni čas, da se skopira grški recept, začasno zapre to leglo F571 in se razne Ljerke idr. nažene med Kralje ulice. Za usodo zaposlenih v Bangladeshu ni treba skrbeti, se bodo že kako prilagodili in preživeli.

 5. Anonimnež pravi:

  Draga Ljerka, tudi janez je hotel zboleti, ko so ga drugič hoteli aretirati. Še dobro, da še obstajajo ljudje, ki vedo, kje vse in kdo ga je skrival. Janez ni bil samo nek novinar. Če si bil na Roški (fizično na ulici) še ne pomeni da veš celotno zgodbo. Janez je zelo dober manipulator, dovolj je če pogledaš njegovo stranko.

 6. Robert pravi:

  Bravo Ljerka! Naša si , leva si!
  Imaš istega sovražnika Janeza Janšo , človeka , ki nam že 25 let preprečuje da bi imele elite popolno oblast , kot je bilo v času komunizma. Človeka , ki je kriv za propad enopartijskega sistema , človeka , ki je soodgovoren , da danes živimo v samostojni državi , da smo del evropske skupnosti in da imamo demokratično ureditev , ki elitam jemlje oblast. Človeka , ki se je in se še bori za vladavino prava , za temeljne politične svoboščine , človekove pravice. Zato ga je treba očrniti , Ljerka , pokazati javnosti v najslabši možni luči , mu naprtiti zločine , koruptivna dejanja , ga obsoditi , križati in izvleči iz Slovenskega političnega prostora. Mi se že dolgo prizadevamo za to. Brez njega bomo dobili nazaj popolno oblast nad državo nad sodstvom ( da odsrtreanimo tiste , ki se nam upirajo , tiste , ki nas omejujejo, da zaščitimo naše , naše kot si ti Ljerka) , nad mediji ( da zavedemo ljudi , jim damo neko upanje , vcepimo prepričanje , pridobimo njihove glasove) , nad kapitalom s katerim bomo imeli v državi neomejeno moč. S ponosom lahko rečem , da večinsko obvladujemo vse veje državne oblasti , zakonodajno , izvršilno in sodno , z ljudmi kot si ti , pa bomo obvladovali še skoraj ves medijski prostor , kar nam bo prineslo zmago na volitvah in oblast nad celotno državo. RTV Sloveniji pa bomo z dvigom mesečno naročnine zagotovili nekaj sredstev v zahvalo in priporočilo , da še naprej opravljate svoje delo v skladu z našo vizijo. Tudi sodstvu bomo namenili nekaj sredstev s katerimi se bodo lažje odločali pri posameznih obravnavah. Rad bi pohvalil še taktiko , ki si si jo izbrala za manever na Janeza. Napad tik pred koncem oddaje je odlična izbira. Sovražniku odvzame možnost , da se brani , da argumentira. Bravo Ljerka , levica ti je hvaležna!

 7. Anonimno pravi:

  Offtopic: Ali lahko odstraniš to reklamo za hi3? V spodnjem delu strani, kjer je bela je neverjetno nadležna, še precej bolj pa ob uporabi Opere na mobilniku, kjer niti dela teksta ne moreš izbrat, brez da te preusmeri na tisto stran.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.