Mobitel – HT Internet – neomejen dostop do mobilnega interneta na Hrvaškem

Prejšnji teden se je o Mobitelovem paketu HT Internet samo govorilo, danes pa so predstavljeni tudi uradni podatki. Namreč Mobitel je skupaj s hrvaškim operaterjem Hrvatski Telekom predstavil paket, ki je zanimiv za vse, ki bomo/bodo dopustovali na hrvaškem in uporabljajo mobilni internet. Do sedaj se je vse skupaj preprosto reševalo s SIM karticami Bonbon, sedaj pa bo za ceno 10 eurov na voljo neomejen dostop do mobilnega interneta na Hrvaškem za vse naročnike Mobitela.

Nič več strahu, da bo prenos podatkov dražji, kot je pa bila cena aranžmaja za dopust na hrvaški obali? Očitno ja. In v to neomejeno kvoto je vključeno 20G prenosa podatkov po hitrostih, ki jih omogoča Hrvatski Telekom, potem pa se, po pravilo pravične uporabe, hitrost prenosa podatkov omeji na 384 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika.

Več informacij:  HT Internet

Cena

 • Cena storitve HT internet je 10 € z DDV na mesec* in vključuje neomejen prenos podatkov v omrežju operaterja Hrvatski Telekom

Kako vključim?

 • Za vklop pošljite SMS z vsebino HT internet na 1918
 • Za izklop pošljite SMS z vsebino HT internet NE na 1918
 • Vklop storitve lahko uredite tudi v Telekomovih centrih

Lastnosti

 • Naročnina se obračuna za celo obračunsko obdobje, ne glede na datum vklopa ali izklopa storitve
 • Po vklopu storitve je za pravilno delovanje storitve prekinite in ponovno vzpostavite podatkovno zvezo
 • Ker storitev velja le v omrežju Hrvaškega Telekoma (HT), je treba izbrati to omrežje. Predlagamo ročno izbiro operaterja pri gostovanju na Hrvaškem
 • Omrežje HT ima lahko na vaši napravi več imen: HR-CRONET ali T-Mobile HR
 • Storitev se vklopi in izklopi prek SMS zahteve, poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku
 • Veljavnost ponudbe je od 5. 7. 2013 do 30. 9. 2013. Po tem datumu storitve ni več mogoče naročiti niti uporabljati

ht_internet_mobitel

 1. Tole pa je res super novica. Dopust bo očitno še za odtenek lepši :)

 2. Letos so šli še korak naprej in kvoto dvignili na 30 GB kar je za večino smrtnikov, ki si lahko privoščimo teden ali dva dopusta več kot dovolj.
  Sam nad sabo sem presenečen, da bom po parih letih pohvalil Mobitel, ampak vendarle… :=

  Na lokaciji kjer sem (Umag-Novigrad) mi Tele2 ne nudi 3G signala in par let sem raje uporabljal podatkovno kartico od VIP. 10 kun (1,5€ za 24 ur, dnevna omejitev 1GB, kar večini uporabnikov zadostuje (razen, če se mularija ne spravi gledati TV, potem pa MB kar letijo). Letos sem preveril in v Dajli mi HT lovi 3G, 30 GB za 11€ je pa 3X ceneje kot VIP ponudba. Sicer bi za teden dni dopusta plačal praktično enako, imel bi pa omejitev 7 GB, tako da res hvala za tole in “Bog vam ohrani dobre navade” :) Če 3G signala nimate vam kot alternativo vseeno priporočam nakup VIP podatkovne kartice (preverjeno deluje po celem Jadranu). Pa kartico nabavite v kakšni mobi trgovini ker v trafikah nimajo pojma o njej, na pošti vam bojo pa podtaknili GSM kartico za turiste (kar ni isto in je namenjena za poceni klice domov SAMO na stacionarne številke). Meni se je to lani zgodilo, pa mi je fant v Umagu prijazno namignil, da “riba se kupuje v ribarnci” :)

Komentarji so zaprti.