Zadnje par dni je na svetu, predvsem pa v Angliji, divjala norija. Norija ob pričakovanju rojstva “otroka” princa Williama in Kate Middleton (vojvodinja Cambriške). Ker se ni vedelo, kaj bo Kate rodila, so bila tudi ugibanja v smeri, ali bo fantek ali punčka. In včeraj se je zgodilo – Kate je rodila fantka, na čigar ime bomo še nekaj časa čakali.

Če danes pogledam naslove spletnih edicij, potem je to najpomembnejša novica:

Verjetno ni na svetu ravno veliko ljudi, ki bi ne opazili te informacije – tudi včeraj zvečer v družbi, je bil pogled na telefon in iskanje informacij o tem, ali je Kate že rodila ali še ne, precej pogost. Nekateri današnji članki, kjer so strokovnjaki natančno predelali novorojenčevo natalno karto, so prav zanimivi. Kako drugače, saj se je vendar rodil kot princ in kot bodoči lastnik krone.

Vendar je to ena plat zgodba – druga plat zgodbe, ki pa mene zabava, pa je izjava kraljice Elizabeth II izpred par dni, ki dejansko pove natanko to, kar si marsikdo od nas misli (vir):

The queen said Wednesday she hopes the former Kate Middleton gives birth soon.

Asked by a schoolgirl at a public event whether she was hoping for a boy or a girl, the queen said, “I don’t think I mind. I would very much like it to arrive. I’m going on holiday.

12 Responses to Princ William in Kate Middleton imata sina in Elizabeth II pove resnico!

 1. Anonimno pravi:

  Zakaj je beseda “otroka” v narekovaju?

  • had pravi:

   ker se mi poraja vprasanje.. kaj bo imel ta otrok od svojega zivljenja..

   • Anonimno pravi:

    Precej neposrečeno. Sicer sem tudi sam v dvomih o tem, kako bo otroku, ampak otrok je v vsakem primeru, vsaj zaenkrat. Lahko bi se izrazil drugače, oz. če bi želel, da izpade normalno in razumljivo, bi se moral.

   • Anonimno pravi:

    Kljub vsemu je to otrok in ne “otrok”. In “ti”? Verjemi, da je tvoje življenje v očeh nekoga, kot si ti, le “življenje”. Kako smo si različni, ane;) Zato se strinjam s spodaj zapisanim komentatorjem, da si ti tole pač ni ratalo – boš prenesel? Otrok bo imel pač drugačno življenje kot ti, je zato “otrok”?

   • Anonimno pravi:

    Tri pike pa tudi uporabljaš kot kakšen polpismen najstnik. Pa tudi ostale komentarje pišeš tako, daniti za v sms ni normalno.

 2. Tomaz Z. pravi:

  Pogumni Anonimnezi spet na udaru. :)) Ce ze kurcas, imej vsaj toliko jajc, da se podpises.

  • Anonimno pravi:

   Kaj bi ime spremenilo? Bil bi prav tako anonimen, kot sem sedaj anonimen. Prav tako pa se nočem iti nekih Janez Novak > had ali kar koli podobnega, moje kritike so konkretne in mislim, da več kot upravičene, nikakor pa ni njihov namen žaljenje avtorja ali primerjanje mene z njim. Sicer pa ne razumem, kaj je s kritikami narobe, had svoje tekste daje svojim bralcem v branje in glede na to, da ima omogočene komentarje, si želi feed-back. Nekateri bralci se z njim strinjajo, drugi se ne, nekaterim je všeč njegov slog pisanja, drugim ne, nekateri se navdušujejo nad njegovo objektivnostjo, drugi zgražajo nad absurdno pristranskostjo. Zakaj naj bi samo prvi imeli pravico, do izražanja svojega mnenja? Ne rečem, žalitve so nesprejemljive, ampak kot sem rekel, kaj takšnega nikoli ni moj namen (razen če misliš, da jaz stojim za vsemi anonimnimi komentarji na blogu, pri čemer pa se krepko motiš – že tukaj sta samo dva komentarja moja, prvi in tretji odgovor na hadov komentar). Si pa želim, da bi bil tudi ti sposoben napisati kakšen konkreten komentar, ne pa da napadaš moje udejstvovanje na najbolj osnovnem nivoju, brez kakršnega koli vrednotenja vsebine, ki je bistvo mojih komentarjev.

   • Tomaz Z. pravi:

    Napadam samo napade, ki se skrivajo za “Anonimnez”.

    • Rok S. pravi:

     Je sedaj bolje? Sicer pa moji komentarji niso napadi, ampak konkretne in konstruktivne kritike, saj se osredotočajo na konkretne elemente hadovega pisanja, napadi so izključno tvoji komentarji, ker te moti praktično že samo moja prisotnost.

    • Anonimno pravi:

     Meni Tomaz Z izgleda enako anonimno kot anonimnež. Just sayin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.