Komentarji na nekaterih portalih, pod resnimi članki, so tako obskurni, da vedno znova pomislim, da tega ne more sproducirati človeška narava. Vendar kaj kmalu ugotovim, da se motim, saj se pojavljajo ena in ista imena. Očitno je to v ljudeh in je bolj pomembno, kot da bi komentirali članek, ali zapis, da komentirajo drugega komentatorja, pisca, ali pa, kar je ponavadi najpogostejša praksa, da se v komentarje vplete Murgle, Kučana, partijo, Janeza Janšo in vse ostalo, kar nima niti najmanjše veze s člankom, ampam zgolj in samo “prepucavanje” naši : vaši.

Zelo lep primer so komentarji pod člankom, oz. intervjujem z blogerko Bato, ki živi v Kairu – Slovenka v Kairu: To ni islam, ampak manipulacija. Sicer se z njenim mnenjem ne strinjam vedno, vendar to, kar pišejo komentatorji pod člankom, pa je definitivno vredno branja:

Podobno bi lahko pisali o murgeljski rdeči mafiji, ki se v Sloveniji obnaša enako kot Muslimanska bratovščina.

Murgle prebarvana slama NEWS. Demokracija že kaže rezultate

Zamenjaj v tekstu “muslimansko bratovščino” z “levo bando” in Egipt s Slovenijo ter dobiš večino napisanega velja za nas.

No Muslimanska bratovsčina in SLO rdeča bratovščina je skoraj isto ne od oblasti in j… naroda.

Tako Bratovščino imamo v Ljubljani.. To Sodrgo podpirajo Komunisti, Srbijanski Akademiki, Klateži iz bivše Juge in primitibbvci v pravosodnem sistemu..

Bodi dovolj. Ko pomisliš, da imajo takšni komentatorji možnost iti na volitve in oddati svoj glas, te mora vsaj malček stisniti pri srcu?! Se motim?

Fotografije Hurghade. V vsem svojem sijaju!

hurghada dark side 002

hurghada dark side 001

hurghada dark side 003

real hurghada photos 014

real hurghada photos 013

real hurghada photos 011

real hurghada photos 010

real hurghada photos 008

real hurghada photos 006

real hurghada photos 007

real hurghada photos 005

real hurghada photos 003

real hurghada photos 001

17 Responses to Najraje berem komentarje pod članki

 1. Anonymous says:

  Jeap, komentarji so kul. Poleg nekaj stupidnih blogov moj največji guilty pleasure. Vseeno pa se ne morem znebiti občutka, da je edini namen te objave pokazati kako so desničarji patetični, čeprav nekateri levičarji niso boljši in iščejo absurdne teorije zarote za razpad njim priljubljenih strank na primer.

  P.S. Fotografije nimajo absolutno nič s temo objave…

  • Anonymous says:

   Saj so patetični. (-:

   • Anonymous says:

    Seveda, ampak s perspektive nekoga, ki trdi, da je bila določena stranka, ki bi rešila Slovenijo, sistemsko uničena, ne bi smeli biti vredni pozornosti. Pač bedaki, takšni kakršen je on sam.

 2. Anonymous says:

  Kakršen vodja, takšni sledilci.

 3. hitri says:

  Vidis, zato jaz rad obiskujem tvoj blog, z eno razliko, da berem objave ne pa komentarje.

 4. Anonymous says:

  Zanimivo. Kdo sploh želi brat komentarje pod članki? Tam je skoncentriran ves slovenski gnev, človeku postane prav slabo. Še posebaj, če slučajno kakšnemu slovencu uspe kašen podvig. Ni čudno, da vsepovsod po sloveniji gori. Itak vsi pravijo, če bi zavist gorela.. no, tako je to.

  • Anonymous says:

   In zakaj misliš, da je to zgolj slovenski fenomen?

   • Anonymous says:

    Torej, zanimivo, kako se ljudje nasplošno negativno odzivajo na novice. Najsibodo dobre ali slabe. Še posebaj ogromno negativne energije je začututi, če nekomu v življenju uspe. Tudi v Sloveniji (a je zdaj uredu??).

    • Anonymous says:

     Popolnoma drugače… Posploševanje vsake neumnosti na nacionalno osnovo je skoraj tako neumno kot povprečen hadov zapis.

 5. Miha J says:

  Sem mislil, da ti bolje poznaš ozadje teh komentarjev, glede na to, da verjetno kar najbolje poznaš PR agencije, ki so v političnih vodah.

 6. jin says:

  Torej ni tako, da je vsaj del komentarjev plačan in se s tem skuša ustvariti določeno klimo?

 7. Nordstar says:

  Jaz mislim, da gre pri omenjenih komentatorjih – ekstremistih vedno za iste osebke. Morda so celo plačani, da sejejo razdor. Vsekakor pa smetijo po vseh portalih z istimi smetmi.

 8. Anonimnež says:

  Komentarji na tem blogu tud predstavljajo višek slovenske inteligence. Nekateri so prave cvetke. Hvala vsem, ki se trudite v vojni, da nas nasmejete.

 9. Damjan says:

  Mislim da je še vedno glavni vzrok v nickih “Anonimnež”. Ko so prijave preko FB profilov ali drugih “verodostojnih” servisov, je takega gneva opazno manj. Seveda pa še zmeraj lahko ustvariš fake FB profil samo za komentiranje…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.