Komentarji na nekaterih portalih, pod resnimi članki, so tako obskurni, da vedno znova pomislim, da tega ne more sproducirati človeška narava. Vendar kaj kmalu ugotovim, da se motim, saj se pojavljajo ena in ista imena. Očitno je to v ljudeh in je bolj pomembno, kot da bi komentirali članek, ali zapis, da komentirajo drugega komentatorja, pisca, ali pa, kar je ponavadi najpogostejša praksa, da se v komentarje vplete Murgle, Kučana, partijo, Janeza Janšo in vse ostalo, kar nima niti najmanjše veze s člankom, ampam zgolj in samo “prepucavanje” naši : vaši.

Zelo lep primer so komentarji pod člankom, oz. intervjujem z blogerko Bato, ki živi v Kairu – Slovenka v Kairu: To ni islam, ampak manipulacija. Sicer se z njenim mnenjem ne strinjam vedno, vendar to, kar pišejo komentatorji pod člankom, pa je definitivno vredno branja:

Podobno bi lahko pisali o murgeljski rdeči mafiji, ki se v Sloveniji obnaša enako kot Muslimanska bratovščina.

Murgle prebarvana slama NEWS. Demokracija že kaže rezultate

Zamenjaj v tekstu “muslimansko bratovščino” z “levo bando” in Egipt s Slovenijo ter dobiš večino napisanega velja za nas.

No Muslimanska bratovsčina in SLO rdeča bratovščina je skoraj isto ne od oblasti in j… naroda.

Tako Bratovščino imamo v Ljubljani.. To Sodrgo podpirajo Komunisti, Srbijanski Akademiki, Klateži iz bivše Juge in primitibbvci v pravosodnem sistemu..

Bodi dovolj. Ko pomisliš, da imajo takšni komentatorji možnost iti na volitve in oddati svoj glas, te mora vsaj malček stisniti pri srcu?! Se motim?

Fotografije Hurghade. V vsem svojem sijaju!

hurghada dark side 002

hurghada dark side 001

hurghada dark side 003

real hurghada photos 014

real hurghada photos 013

real hurghada photos 011

real hurghada photos 010

real hurghada photos 008

real hurghada photos 006

real hurghada photos 007

real hurghada photos 005

real hurghada photos 003

real hurghada photos 001