Ko smo pred štirimi meseci začeli razmišljati o softball teamu z imenom Mesarji, se mi je vse skupaj zdelo nemogoče. Namreč, da bomo preko Twitterja in Facebooka nabrali dovolj privržencev tega športa in bomo ustvarili ekipo, ki bo hodila na turnirje in celo dosegla kakšno točko, je bila utopija. Stvar se je razvila povsem drugače in sedaj nas je v skupini že preko 35.

Mesarje lahko spremljate na Facebooku – https://www.facebook.com/mesarji, ali Twitterju – https://twitter.com/mesarji

Na žalost jih vedno nekaj ne pride na turnir, kljub temu da potrdijo svojo prisotnost in da ekipa računa na njih. Ni poanta v tem, da bi se šli vrhunski šport in da bi pričakovali zmage – bolj se gre za to, da vsi, ki smo na igrišču uživamo in ne za to, da nekdo, ki potrdi prisotnost in računamo nanj, v zadnjem trenutku ne pride in tako pusti na cedilu celotno ekipo.

Včeraj smo Mesarji odigrali 4 tekme in pustili na igrišču srce, znoj in tudi kakšen košček kože. Današnja utrujenost, vsaj zase lahko trdim, je odličen pokazatelj mojih let, predvsem pa premalo kondicije – upoštevam tudi to, da so bile štiri tekme odigrane v čudovito sončnem vremenu, kjer se kot pravi moški nisem niti želel namazati s sončno kremo. Posledice – rdeča barva na obrazu, verjetno ni vidna samo pri meni.

Ali smo zmagali kakšno tekmo? Na žalost ne. Kljub temu, da smo dobili za zadnji dve tekmi tri okrepitve iz državne reprezentance (hvala Savina (naši trenetki) in Mami, Andražu in Špehu) ki so nam reševale naše izgubljene situacije. Kilometrina nam manjka, predvsem pa več jajc in taktike. Ampak po štirih mesecih ni nihče pričakoval kaj drugega!

mesarji

rezultar