Ljudmila Novak in NSi je blizu košarki

Priložnost zamujena, ne vrne se nobena. Ljudmila Novak in Matej Tonin, ki sta še ostala od stranke NSi, sta izkoristila bližajoče se tekme EuroBasketa za lastno promocijo. Zanimivo je, da je bila Ljudmila Novak v mladosti v šolski in klubski košarkarski reprezentanci (WTF naj to pomeni??)?! Tega nisem vedel in na žalost na spletu ne najdem nobene merodajne informacije, ki bi to dejansko potrdila, kar pa je povsem logično, saj je tega že mnogo mnogo let

Katere športne discipline so vam bile blizu?
Vse od košarke, rokometa do atletike. V srednji šoli sem celo igrala v šolski košarkarski in rokometni reprezentanci. Bila sem res navdušena športnica, poznala sem vse igralce jugoslovanske košarkarske lige. (vir)

V spotu Ljudmila in Matej precej dobro mečeta na koš in kakšno takšno “gverilsko akcijo” bi prej pričakoval od kakšne druge stranke. Vsekakor pa se je tole metanje na koš končalo boljše, kot pa zabijanje predsednika Boruta Pahorja!

nsi_ljudmila_novak

  1. Če bi se politiki za nabiranje političnih točk več ukvarjali s takšnimi zadevami, kot s širjenjem sovraštva, bi nam vsem bilo boljše.

    1. Yeah, apolitična politika ftw. Pustimo Janšo, naj govori na nacističnih obeležjih. Pustimo absurdno neoliberalno levico. Pustimo politična kadrovanja. Pustimo korupcijo. Pustimo vso ostalo problematiko, važno da ni konfliktov.

  2. A je kdo videl Ljudmilo in/ali Tonina in/ali kakega drugega NSi-jevca na kakšni tekmi, da v živo navijajo za naše? Jaz jih nisem, res pa je tudi, da nisem gledala vseh tekem. Moče so bili, pa je bila kamera bolj na Pahorju…

Komentarji so zaprti.