ZADEVA: Transparenti na plano – Za takojšnjo objavo! Klub300

Ne objavljam sporočil za javnost, ki jih dnevno dobim v svoj poštni nabiralnik – ne tistih, za katere mi ponujajo plačilo, niti tistih informativnih, ki bi bila lahko koristna. Tole sporočilo sem dobil pred parimi minutami in ga objavljam kot primer, kako tudi “gostilne” poskušajo izkoristiti Eurobasket vročico in iz tega narediti atraktivno akcijo.

Ne bom se spraševal, od kje jim moj elektronski naslov, niti tega, ali je dovoljeno ob cestah postavljati transparente! Ampak takle mamo, vsak si želi svoj kos pogače, ki je v teh dneh košarkarsko obarvana – sploh, če si malce dlje od prizorišča dogajanja!

Ljubljana, 10.9. – V preteklih dneh je bilo Celje glavno mesto Slovenije, od jutri naprej pa bo celotna Slovenija ponovno dihala z Ljubljano.

V podporo našim junakom pa smo v Klubu 300 začeli vsesplošno akcijo »TRANSPARENTI NA PLANO«, s katero pozivamo vse prave navijače, da pripravite transparent v podporo junakom v velikosti 2 m x 1 m in ga prinesete v Klub 300 na kolu, da ga bomo lahko razstavili ob Regentovi cesti. Ob spremljanju tekme boste za izkazano srčnost dobili veliko pico na račun Kluba 300!

Ne zamudite Eurobasketa 2013 v Klubu 300!

Transparent