Litostroj praznuje 60 let 16 Litostroj praznuje 60 let 16

Janez Janša brcne v temo na Twitterju

Zadnje čase se dogaja vse bolj pogosto, da Janez Janša naredi kakšno kolosalno neumnost. Danes me je nasmejal s svojim tvitom, kjer je linkal povezavo do Forbesa in članka – Most Taxed Nations in kjer smo Slovenci na prvem mestu – 1. Slovenia! Na žalost ni videl datuma članka, ki je 3.5.2007. Na žalost je to čas, ko je bil Janez Janša na ablasti. Še dokaz, da ne bo kdo rekel, da podtikam stvari:

Se zgodi tudi Janezu Janši, da tvitne nekaj, kar mu ni ravno v čast. Ampak, ko sem že pri tem, imam še enega zmagovalca današnjega večera – Vinko Gorenak s svojim tvitom:

Na svojem blogu je zapisal sledeče (vir):

Samooklicanim predstavnikom samooklicane vseslovenske ljudske vstaje pa postavljam naslednja vprašanja:

Kdo je financiral nasilni del demonstracij v Ljubljani?
Kdo je finančna sredstva dostavljal?
Kdo je finančna sredstva delil med nasilne napadalce nad policisti v Ljubljani?
Zakaj se skrivate za domnevno neodvisnostjo v resnici pa ste navadna izpostava tistih, ki jih je ljudstvo na volitvah poslalo na smetišče zgodovine?

Odgovori na gornja vprašanja so meni znani. Tudi vam so znani. Verjamem pa, da bodo kmalu znani tudi večini državljanov. Takrat bo večina naših državljanov spoznala, da imate napačno ime “vseslovenska ljudsta vstaja”, pravo ime bi bilo “vseslovenska ljudska prevara”.

Iz tega lahko sklepam, da Vinko Gorenak ve stvari, ki bi jih moral prijaviti organom pregona – vendar jih ne. Kako zelo tipična SDS manira – mi vemo vse, vendar ne povemo!!!

litostroj-60-let16.jpg

  1. Če smo bili že takrat prvi, smo danes na žalost še večji rekorderji zahvaljujoč Alenki Bratušek, ki je dodatno dvignila vse možne davke.

  2. V bistvu Forbesova stran pokaže, da smo ZADNJI med enajstimi najbolj obdavčenimi državami na svetu. Ampak še vedno med najbolj obdavčenimi … Kar seveda še vedno pomeni, da si je JJ res malo napljuval v skledo.

    Kar pa se Gorenaka tiče, pa … ja – tipično za Vinka in njegove.

  3. Joj Had prav malo si že otročje obseden s to Janšo. Briga mene za Janšo in Jankoviča in ostale, mi smo preveč obdavčeni in takšnega javnega servisa nismo več sposobni furat. Pa če to pomeni spet 30 učencev v razredu pa naj bo 30. In če to pomni da v vrtcu ne bo več 5 obrokov, jih pač ne bo. In ja, preveč smo bili obdavčeni tudi leta 2007, danes je pa vse še slabše. Čestitke vsem vstajnikom za nove davke.

  4. KAJ STE TOLIKO OBSEDENI S SPOŠTOVANIM J. JANŠA? PATOLOŠKO SOVRAŽITE J. JANŠA!ZAKAJ? KAJ VAM JE NAREDIL RAZEN DA JE S SOMIŠLJENIKI OSVOBODIL SLOVENIJO OD NEKAJ STOLETIJ VLADAVINE DRUGIH NARODOV! KAJ VAM JE UKRADEL? NIČ OZIROMA IMATE DOKAZE O VSEH NJEGOVIH NEČEDNOSTI?NIMATE! VI VSI KI GA SOVRAŽITE STE NEVEDNI IZDAJALCI SLOVENSTVA!IN VI BANDA GNOJNA SE IMATE ZA RAZNO RAZNE ETIKE PRAVNE DRŽAVE.! DA JE V Z A P O R U J. J A N Š A !TO ,DA JE POLITIČNI ZAPORNIK TO VAM JE GNIDE GNOJNE VSEENO? TO DA JE NE D O L Ž E N Z A P R T ,VAS PA NIČ NE BRIGA?O TEM SE VI NE BI PPOGOVARJALI?!! VI PA ETIKA.! ČE BI VAŠO PISUNSKO ENERGIJO VNESLI V POŠTENO SOJENJE BI BIL SPOŠTOVANI J.JANŠA ŽE ZDAVNAJ PROST.VAM NI ZA PRAVNO DRŽAVO,VAM JE ZA BARBARSTVO.TO JE VAŠA MANTILETETA BERBARSKA.SAJ BOM VAM NAPISAL VPRAŠALNO,AMPAK VEM DA NE BO ..HASNILI…SRAMOTA ZA VAS!! SAJ VEM DA SE VAS TO NE DOTAKNE! KAJ HOČEMO BARBARSKA MANTILETETA!

Komentarji so zaprti.