Zadnje čase se dogaja vse bolj pogosto, da Janez Janša naredi kakšno kolosalno neumnost. Danes me je nasmejal s svojim tvitom, kjer je linkal povezavo do Forbesa in članka – Most Taxed Nations in kjer smo Slovenci na prvem mestu – 1. Slovenia! Na žalost ni videl datuma članka, ki je 3.5.2007. Na žalost je to čas, ko je bil Janez Janša na ablasti. Še dokaz, da ne bo kdo rekel, da podtikam stvari:

Se zgodi tudi Janezu Janši, da tvitne nekaj, kar mu ni ravno v čast. Ampak, ko sem že pri tem, imam še enega zmagovalca današnjega večera – Vinko Gorenak s svojim tvitom:

Na svojem blogu je zapisal sledeče (vir):

Samooklicanim predstavnikom samooklicane vseslovenske ljudske vstaje pa postavljam naslednja vprašanja:

Kdo je financiral nasilni del demonstracij v Ljubljani?
Kdo je finančna sredstva dostavljal?
Kdo je finančna sredstva delil med nasilne napadalce nad policisti v Ljubljani?
Zakaj se skrivate za domnevno neodvisnostjo v resnici pa ste navadna izpostava tistih, ki jih je ljudstvo na volitvah poslalo na smetišče zgodovine?

Odgovori na gornja vprašanja so meni znani. Tudi vam so znani. Verjamem pa, da bodo kmalu znani tudi večini državljanov. Takrat bo večina naših državljanov spoznala, da imate napačno ime “vseslovenska ljudsta vstaja”, pravo ime bi bilo “vseslovenska ljudska prevara”.

Iz tega lahko sklepam, da Vinko Gorenak ve stvari, ki bi jih moral prijaviti organom pregona – vendar jih ne. Kako zelo tipična SDS manira – mi vemo vse, vendar ne povemo!!!

litostroj-60-let16.jpg