Janez Janša (ustanrtabulš!) je lahko tudi “zabaven” – no, vsaj na Twitterju poskuša biti. Tako je bilo tudi včeraj, ko je med košarkarsko tekmo Slovenija : Finska tvitnil Le s kom bi danes igrala Finska na @EuroBasket, če se Slovenija leta 1991 ne bi osamosvojila? In kje? #EuroBasket2013.

Glede na to, da je Finska postala samostojna leta 1917, bi bilo zanimivo tudi kontra vprašanje?
Finska je bila sedem stoletij pod švedsko vladavino (od 12. stoletja do 1809), zato je približno 6 % prebivalcev Švedov. Osamosvojila se je po ruski revoluciji leta 1917 in postala republika. (vir)

Ampak bolj kot to vprašanje, so zanimivi odgovori, ki jih je škoda, da odletijo v dev/null – naj ostanejo zanamcem in vidijo, kako nekateri ex politiki razmišljajo. Smešno? Grozno? Ali pa samo odraz njihove mentalitete!

Mislim da ima Janez Janša, če mu ne bo uspelo več prodajati svojih knjig, zagotovljeno mesto med stand up komiki (naj mi oprostijo prosim). No ja, mogoče bi lahko omenil tudi Patrio, ki je v kontekstu z njim, kajne??

Eurobasket - dvorana Stožice med tekmo

Eurobasket – dvorana Stožice med tekmo

7 Responses to Če se Slovenija leta 1991 ne bi osamosvojila – Janez Janša in Eurobasket

 1. Luka pravi:

  Kako primitivne izjave Zvera… Ne moreš verjet…

 2. Igor pravi:

  No bodimo iskreni, če bi bil kdorkoli drug iz splošnega populusa, ta članek ne bi obstajal (pun intended). Janša pač standardno arogantno, Zver pa na nivoju gostilniških burlesk. Bi pa lagal, če bi rekel, da me “dekadentni evri” niso vsaj malo nasmejal. Pomaga če ne gojiš brezpogojen gnev do določenih politikov. Sej so ljudje.

  • had pravi:

   problem je v tem, da drugi politiki ne igrajo taksne igre.. ce pa najdes kaksno njihovo cvetko, jo z veseljem objavim :)

   • Igor pravi:

    No lahko gledaš drugače. V drugih naprednejših demokracijah je to norma. Morda je to avantgardni pristop SDS-a :) Bi pa stavil na Kahla, če bi bilo standup tekmovanje.

 3. Lojz pravi:

  EuroBasketa ali pa kar Evrope sploh ne bi več bilo, če se SLO ne bi osamosvojila. Tudi za to smo lahko hvaležni JJ-u. /sarcasm off

 4. Darko B. Kostanjšek pravi:

  Had, počasi postajam zbegan. Včasih sem mislil, da si zavzet levičar in si zato tako proti Janši, vse bolj pa imam filing, da enostavno rabiš drkati na Janšo. Prou rabiš. Noro.. potem, ko smo ga uspešno izbrisali iz politike, ti še kr drkaš in drkaš in drkaš in še kar ti prihaja, prihaja, prihaja. Noro, Had. Najdi si žensko, zapri ta blog, rogaj se slovenskim politikom pred TV zaslonom in uživaj življenje. Dolgoročno ti to drkanje na Janšo ne bo prav nič koristilo, čeprav verjamem, da ti takrat, ko si ga zdrkaš nanj, to res sede.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.