Darwinove nagrade so nagrade, ki pripadajo ljudem, ki umrejo tako čudne smrti, da se lahko vsak vpraša, ali mogoče vseeno ni boljše, da je ta oseba umrla? Na ŽVPL-ju so med drugim zapisali (vir):

Za osvojitev Darwinove nagrade morajo tekmovalci s svojo smrtjo bistveno izboljšati genski material človeštva. Umreti morajo na tako debilen in bizaren način, da že s samim načinom smrti dokažejo, da so tako brezupno zabiti, da je evolucija človeštva z njihovo smrtjo preskočila na višjo stopničko.

Darwinove nagrade, so poimenovane po slavnem Charelsu Darwinu, utemelitelju evolucije. Toda, Darwinove nagrade se ne podeljujejo tistim, ki se “nadgradijo”, ampak tistim, ki se nimajo več šanse razširjati svojih genov. Bodisi kastracija, bodisi simulacija neživljenja. (vir)

Spodnji videoposnetek sicer ne vsebuje smrti, vendar bi lahko voznik Subarujau povsem nonšalantno konkuriral za Darwinovo nagrado. Še več – glede na njegovo početje, bi si jo tudi verjetno prislužil. Zanimivo je, da me je ta posnetek nasmejal že leta 2008, ko sem ga prvič videl in da me nasmeji še sedaj, ko si ga ogledam – preprosto ne morem verjeti, da je vse to lahko resnično.

Savinjska FTW!!

subaru_test

4 Responses to Subaru test in dobitnik Darwinove nagrade je..

 1. ana nym pravi:

  ah, tu je več kandidatov za nagrado, ne le vozniku Subaruja.

 2. Nordstar pravi:

  Vaške zadeve, ko nažgani mladci delajo neumnosti in škodo. Sebi in drugim.

 3. Iztok pravi:

  Men pa take kmetavzarske debilane prav nič niso smešne.

 4. grega pravi:

  Iztok kmetavzar si ti. Po cem sodis daso fantje kmetavzarji. Kaj izraz kmetavzar sploh pomeni? Pojdi v savinjsko oz na ljubno in jim sam povej. Vsi se ti bodo smejali. Skodo je delal samo sebi. Slovencelni slovencelni. Najbolje se je ukvarjati z drugimi da svoje “kmetavzavosti” in kandidatur za darwinovo nagrado ne vidimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.