Komm nach Slowenien mit Tina Maze ”Piran”

Tina Maze je multipraktik (kar ni čistno nič narobe!!). Sedaj se pojavlja kot turistična ambasadorka Slovenije, ki Nemce vabi v Slovenijo. Za tem seveda stoji “naša krovna” organizacija Spirit – ki bi morala sicer biti znamka alkoholnih pijač, ne pa javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma.

Približno tako, kot je Spirit napačno ime za agencijo, je tudi ta “oglas” s Tino Maze precej nenavaden. Razumem, da je obleka, ki jo je “skonstruiral” Alan Hranitelj najpomembnejša v tem videospotu, ki zaprmej ni bil poceni – vendar v tem oglasu se ne prodaja obleka, ampak Slovenija – Piran, Sečovlje.. Na žalost tega ni niti najmanj videti. V bistvu je še največ informacij, o čem je govora v oglasu, videti pod samim opisom posnetka na YouTubeu:

Slowenien ist ein grünes Land, das Sie dazu einlädt, Ihre Gesundheit durch aktive Erholung zu fördern und zu pflegen. Slowenien ist ein grünes Land mit einzigartiger, unberührter Natur, das zahlreiche slowenische SportlerInnen immer wieder zu Spitzenleistungen anspornt. Eine davon ist die Skirennläuferin Tina Maze.
Die einzigartigen Salinen von Sečovlje, das pittoreske Piran, das lebendige Ljubljana mit der beeindruckenden Architektur von Jože Plečnik, das zauberhaft schöne Bled und die zahlreichen Kurorte, die dazu einladen, sich verwöhnen zu lassen — kommen Sie mit! Lassen Sie sich von Tina Maze begleiten bei einem Spaziergang durch das grüne, aktive und gesundheitsbewußte Slowenien!

Ali so s tem oglasom res povedali to? Nepomembno, važno je, da se troši naš denar.

tina_maze

  1. Agencija Spirit ni popolnoma nič drugega kot še ena državna pralnica denarja. To je zelo jasno razvidno iz vseh projektov in sodelujočih. Ampak jebiga, tako v Sloveniji pač je…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja