#furamposvoje in Mazda3

Ko sem pred več kot desetimi leti gledal film The Fast and the Furious, so vsa vozila v filmu imela nalepke. Ne vratih, na strehi, pokrovu motorja.. S temi nalepkami so vozila dobila povsem drugačno podobo. Ta trend lepljenja vozil je bil kar nekaj časa prisoten tudi v Sloveniji – nalepke na pokrovu rezervoarja za gorivo so dala vozilu dodatnih 5 konjev! Ali pa tudi ne!

In zakaj to pišem? Naslednji ponedeljek štartam z akcijo, v kateri bom z Mazdo3 odkrival Slovenijo, znane Slovence, objavljale zapise na spletnem mestu namenjenem akciji in delil nagrade, ki so zanimive in precej drugačne. Končna nagrada je Mazda3 za šest mesecev.

Moja sopotnica na #furamposvoje, Mazda3, je danes dobila svoje nalepke, s katerimi bo precej dobro opazna na cesti, ko bom odkrival Slovenijo. Predvsem upam, da me bo kdo kdaj ustavil na kakšnem parkirišču in me prosil za kratko testno vožnjo, ali pa bo slikal vozilo in ga objavil na Facebooku, Twitterju, ali Instagramu. Tudi kakšno vabilo na pijačo sprejmem povsem brez zadržkov! In ker bo vozilo dobro izpostavljeno, bom moral precej paziti, da se bom držal prometnih omejitev in bom vozil po predpisih.

Mazda3 je polna opreme. Kot “geeka” me seveda najbolj pritegne multimedijski zaslon občutljiv na dotik. Navigacija, možnost poslušanja internetnega radija preko aplikacije Aha, dva USB priključka, možnost predvajanja glasbe preko Bluetootha direktno iz iPhona.. Kot sem že omenil, super je, da ima vozilo 120 konjičkov, vendar meni pomenijo “gadgeti”, ki so v avtomobilu, precej več. In tale Mazda3 je polna presenečenj!

Več o sami nagradni igri pa v naslednjih dneh! In prosim, ne se ustrašit, če skočim iz kakšnega oglasa na spletu!

  1. No, če se ne boš držal predpisov, boš morda imel kakšno sliko več ;)

    Lahko bi kje objavil seznam, “kje vozim danes”, kot Google, pa te tako lažje povabimo na pijačo ;)

    1. ne smem :) ker potem bo precej lazje ugotoviti, v nagradni igri, kam grem :)

      sem imel to idejo v mislih :)

Komentarji so zaprti.