Če sem se pred parimi leti še muzal, ko sem slišal, da se pri nas odpirajo diskonti kot po tekočem traku, sem po prvem obisku spremenil svoje mnenje. Dejstvo je, da je v Sloveniji hrana draga in da obstajajo različne trgovine, ki ponujajo “isto” hrano po precej različnih cenah. Lidl, Hofer nista več “drugorazredna” igralca na trgu, sta pa definitivno precej precej cenejša od ostalih.

Na Švedskem so naredili zanimiv “tvist”. Odprli so restavracijo Dill, ki je doživela popoln uspeh. Ok, kuhar z dvema zvezdicama, je tudi dodal nekaj k temu. Vendar bolj kot vse ostalo je pomembna ena stvar – vse sestavine, s katerimi so kuhali so bile iz Lidl-a. Zato tudi ime Dill – Lidl.

Nauk zgodbe – če imaš vrhunsko kreativno ekipo, potem so tudi zakomplicirane stvari lahko preproste! #topshit

lidl

One Response to Lidl in restavracija Dill

  1. Podplat pravi:

    Hmm, nisem prepričan, da naše restavracije določenih stvari na nabavljajo v diskontih. Pri cenah se pozna samo njim, nsm ne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.