V bistvu ne vem točno, komu je bolj namenjen Victoria’s Secret show, ki je vsako leto paša za oči – moškim, ki imamo radi na pol golo kožo in ne “štekamo” spodnjega perila, ampak nam je pomembna njegova vsebina, ali ženskam, ki si želijo nositi takšno spodnje perilo in ga bodo naročile preko spleta, ali pa ob obisku ZDA.

Victoria’s Secret show je eden izmed tistih dogodkov, kjer so dekleta popolna, kjer se vse blešči, kjer je vse do potankosti naštudirano in pravilno. Tudi letos je bilo tako, vsaj po posnetkih in fotografijah, ki sem jih našel. Letošnja glasbena spremljava na odru je bila Taylor Swift, Fall Out Boy, Neon Jungle in A Great Big World. Manekenke pa so imele šest prizorov – British Invasion, Birds of Paradise, PINK Network, Parisian Nights, Shipwrecked in Snow Angels. Candice Swanepoel je nosila spodnje perilo v vrednosti 10 milijonov dolarjev (jebeš recesijo!), na odru pa so bile še modelke: Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Adriana Lima, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson, Elsa Hosk.

Victoria’s Secret show 2013 naj bi stal več kot 12 milijonov dolarjev. Ogled celotnega šova pa bo mogoč 10.12.2013 na postaji CBS.

Victoria’s Secret Fashion Show 2013 2014 HD ft Taylor Swift, Fall Out Boy, Neon Jungle | FashionTV

Victoria’s Secret Fashion Show 2013 2014 BACKSTAGE (1) | FashionTV

Victoria’s Secret Fashion Show 2013 2014 BACKSTAGE (2) ft Lindsey Ellingson | FashionTV

Victoria’s Secret Fashion Show 2013 2014 BACKSTAGE (3) ft Adriana Lima, Doutzen Kroes | FashionTV

Victoria’s Secret Fashion Show 2013 2014 Pink Carpet ft Taylor Swift, Ciara | FashionTV

victorias_secret