Dlje časa se je že govorilo, vendar so bile dokaj skrivnosten informacije, da bo Telekom Slovenije dobil v svojo ponudbo dva trenutno najbolj iskana mobitela – iPhone 5s in iPhone 5c. In danes je Telekom Slovenije predstavil to informacijo javnost – na njihove police, oz. v njihovo ponudbo prideta ta dva telefona v petek, 13. decembra.

Ali je dan naključen ali ne, se sploh ne bom spraševal, sem pa vesel, da je Telekom Slovenije končno uspel dobiti iPhone telefone in bo tako lahko razveselil svoje uporabnike s tema dvema cukrčkoma. Sicer par let preprozno, ker večina ljudi že uporablja Apple telefone, ampak bolje kot nikoli.

Cene še niso znane, bodo pa verjetno kmalu. Upam, da bodo zadostne količine, da bodo zadovoljili vse potrebe, ki so trenutno prisotne na trgu in da ne bo potrebno čakati na željeni model telefona dolgo časa.

Več informacij – http://www.telekom.si/iphone

telekom_iphone

2 Responses to Telekom Slovenije in iPhone 5s in iPhone 5c v ponudbi

  1. Kr en pravi:

    Pozdravljen,

    imam eno vprašanje, glede na to, da veliko pišeš o oglaševanju, kakšno je tvoje mnenje o zadnji kampanji od Telekoma? Je dobra? Je slaba? je primerna? In kaj meniš o novi podobi, ki jo ponuja TS?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.