Nikon – dan fotografije 2013 – fotografije

Tako kot prejšnja leta, je tudi včeraj potekal Nikonov dan fotografije, kjer smo zopet imeli možnost fotografirati modele. Tokrat je bila rdeča nit Rockabilly – Rock’n’roll in swing, Pin Up fotografiranje s Boštjanom Tacolom, modeli kot so Katarina Jurkovič, Sabina Remar, Petra Lenarčič, Pia Sara Odlag, Maja Martina Merljak..

Še enkrat se je pokazalo, da je v Sloveniji velika potreba po takšnih dogodkih, saj amaterski fotografi ponavadi nimajo možnosti fotkati v popolnih pogojih, kot so jih imeli sedaj, se naslajati nad na pol golimi modeli, predvsem pa imajo vsi možnost objavljati super fotke na vseh možnih družbenih omrežjih.

Bravo Nikon! Takšne pripreditve so #topshit!

Zapisi in fotografije iz predhodnih Nikon dogodkov:

p.s.: tja prišel z iPhonetom, fotkal pa z vsemi mrcinami, ki se jih je bilo mogoče sposoditi.

maja_martina_merljak_04 maja_martina_merljak_03 maja_martina_merljak_02 maja_martina_merljak_01 nikon_12 nikon_10 nikon_09 nikon_08 nikon_07 nikon_06 nikon_01

Klik za celotno galerijo Betty Boop Photo Shoot – Vanesa Štefanovski
nikon-photo-shoot-photos11.jpg

Klik za celotno galerijo Nermina Sijamhodžić – Miss Hawaiian Tropic 2009 – fotografije
miss-hawaiian-tropic-2009-nermina-sijamhodzic-14.jpg

Klik za celotno galerijo Nermina Sijamhodžić – fotografije
nermina-sijamhodzic-fotografije-slike-05.jpg

 1. Pa dejansko uživate ko se tam gužvate in fotkate postavljene scene?
  Ne rečem, super za stestirati opremo… ampak potem te fotke objavlati po raznih omrežjih in se z njimi hvaliti mi je pa malo mimo. Sploh ker ima 3/4 ostalih udeležencev enake fotke.

  Sicer pa hvale vreden projekt s strani Nikona. Canon, kaj podobnega? Ali bodo dovolj stojnice po nakupovalnih središčih?

  1. Zakaj bi moral pa Canon kaj podobnega? Si eden tistih, ki ima podobno ograjo kot sosed?

   1. Zakaj? Zakaj pa ne… pa ne pravim naj naredi “Canon dan fotografije” po šabloni Nikona, sploh ne… le nekaj naj naredi. Stojnica s teleobjektivi sredi shopping malla – no go.
    Sem na Canonu in mi je veliko bližje Nikonova politika.

 2. Pa dejansko uživate ko se tam gužvate in fotkate postavljene scene?
  Ne rečem, super za stestirati opremo… ampak potem te fotke objavlati po raznih omrežjih in se z njimi hvaliti mi je pa malo mimo. Sploh ker ima 3/4 ostalih udeležencev enake fotke.

Komentarji so zaprti.