Pavla Murekar je mestna svetnica SDS v Ljubljani. Po poklicu je univ. dipl. ing. gradbeništva. V mestnem svetu je članica Odbora za finance, Odbora za gospodarske javne službe in promet in Statutarno pravne komisije. Je tudi aktivna na Twitterju – https://twitter.com/murekar, kjer pa je danes pokazala svoj pravi obraz in kaj si misli o ljudeh, ki se jim priimek konča na ić. Jeap, mehki č je tisti, ki zaznamuje ljudi in to leta 2013 in od osebe, ki zastopa stranko SDS v mestnem svetu!

Je ksenofobija nekaj, kar bo postalo del našega življenja? Se res ljudje v Sloveniji lahko delijo na tiste na ić in tiste ostale? Že tako je preveč nestrpnosti pri nas, sedaj pa še tole. Me zanima, če ima Pavla Murekar iste vatle tudi za tiste, ki so v stranki SDS in se njihov priimek konča na ić?

Upam, da bo tale zgodba dobila kakšen epilog, kajti takšne stvari mi nikakor niso všeč in bi jih morala javnost in pristojne službe jasno obsoditi!

In še odgovor portalu Politikis, ki se je postavil v bran Pavli Murekar v zapisu – A je Pavla Murekar z “ić-anjem” stopila komu na žulj? Hadić se že repenči. Praprotnik pa zabavlja. (vir)

No, že danes se je oglasila “blogerska avtoriteta” Roni Kordiš, ki se je v znak protesta preimenoval v hadića… in v svojem zapisu že poziva k pogromu nad Murekarjevo, saj vidi v teh stavkih ksenobfijo!?

Včeraj je bil zapis objavljen – torej je to izkrivljeno dejstvo. Da, danes sem na Twitterju, kar pač ni enako kot blog, spremenil svoj nick v hadić.

Hadić k pogromu poziva kar vso javnost in pristojne službe!?

Očitno besede pogrom ne razumete, zato samo za vas – pogròm -ôma m (ȍ ó) knjiž. 1. silovit napad, naskok (SSKJ). Naslednjič poskusite biti malce manj teatralni v svojem pretiravanju.

No, k debati se je nemudoma podvizal Rok Praprotnik, ki je začel ob tem infantilno zabavljati. In taki so bili oz. so še v samem vrhu KPK, ki se je imela za najvišjo moralno avtoriteto v državi in se je vedno postavljala nad pravo.

Tudi to ne drži! Twitter komunikacija je bila to. Kaj je infantilno verjetno veste samo vi. Namesto, da bi obsodili dejanje Pavle Murekar, poskušate pozornost preusmeriti na vse druge. Prozorno in predvidljivo. Poskusite ponovno, mogoče vam bo nekoč celo uspelo!

Kaj je bilo tako nenavadnega v njenem tvitanju?

murekar