Richard Branson – Would You Come To Slovenia?

Jose Antonio Morales prihaja iz Peruja. Je podjetnik, ustanovitelj Lincoln Island Networking Expeditions in soorganizator Fail Conference. V Sloveniji se počuti odlično in ima jajca, da naredi tisto, kar bi verjetno marsikateri Slovenec “skenslal” že pri sami ideji. In temu je posvečen tudi njegov projekt na spletnem naslovu – http://richardbranson.wouldyoucometoslovenia.si/

Would you like Branson to come to Slovenia and talk about his experiences as an Entrepreneur? Help us gather thousands of votes!

Ideja je preprosta. Na spletnem mestu ustvariti toliko “hypa” v Sloveniji, da pride glas in informacija o tem tudi do Richarda Bransona. Edino, kar je potrebno narediti je, da človek poveže svoj Facebook profil in odda glas. In tako se števec poveča in obstaja večja možnost, da pride Richard Branson v Slovenijo.

Idejo močno podpiram in sem oddal svoj glas za, vendar imam dva pomisleka (ja, kot vedno):

 • Richard Branson je “svinjsko” drag govorec, ki ne pride zastonj predavati – če Joseju uspe, da pride Richard v Sloveniji “for free”, potem kapo dol!
 • Slovence ne zanima to. Ideja je odlična, v svetu bi v enem dnevu doživela noro dober odziv, v Sloveniji bo v 68 dneh svoj glas oddalo maksimalno 20.000 ljudi (pa še to je precej optimistična številka)

In naj me nekaj z neba “zadane” in dokaže, da se motim v obeh stvareh. Bom zelo srečen in bom spremenil mnenje o Sloveniji!

Klik na fotografijo in delite naprej!

richard_branson

 1. In kaj točno naj bi Charles počel v Sloveniji?

  Naj se sestane z Demokratičnimi socialisti?

  Morda s sindikati javne uprave?

  Morda bi se res dalo zbrati skupaj 20.000 ljudi, ampak ne poslušalcev, kvečjemu demonstrantov proti temu temačnemu simbolu kapitalizma, korporacij in 1%.

 2. We want him to come to Slovenia and talk with our community of entrepreneurs. We have much to learn and btw Slovenia is so beautiful… that we ware sure he will love it!
  We need every single “positive thinking” Slovenian to support our initiative. Thanks!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja