Jeap, spet tisti dan v letu, ko je treba nekaj kupiti. In moški smo pri tem vedno znova briljantni, saj nam ni nikoli jasno, kaj kupiti za Valentinovo, da bi nekoga osrečili. Tudi če kupimo, bomo kupili napačno stvar, kajne? Glede na to, da vsako leto pišem o tem:

14. februarja “praznujemo” Valentinovo, oz. Saint Valentine’s Day, ali praznik svetega Valentina. Ta dan je povezan z darili, rožmi, SMS-i, voščili in vsem ostalim sranjem, ki prinaša trgovcem velike dobičke, saj je za njih čas po novem letu “precej mrtev čas” in za Valentinovo “biznis spet cveti”, nam pa prinaša prazne denarnice!

Če danes, 14. februarja, ko je Valentinovo, berete ta zapis in se sprašujete kaj kupiti za Valentinovo, potem imam preprost odgovor – NIČ! Zakaj?

Preprosto, ker če kupujete darila ob praznikih, oz. ob tistih dneh, ki so že vnaprej določeni, je to početje povsem nesmiselno in ne prinaša veselja, kot ga prinese nenapovedano darilo, ki ga lahko podariš katerikoli drug dan v letu! Namreč smisel daril, vsaj zame, je v tem, da človeka presenetiš, oz. da mu podariš nekaj takrat, ko tega niti najmanj ne pričakuje. Lahko pa se seveda motim in je vaše dojemanje daril povsem različno od mojega, potem vam svetujem, da greste čim prej iskat nekaj, s čimer boste osrečili boljšo polovico!

Vendar za letos obstaja še bolj galantna rešitev.. V Luna TBWA so nam letos pri tem pomagali s svojo rešitvijo –

Kliknite in se dičite in uporabite. Kreativno, predvsem pa uporabno.

luna