Zoran Predin je včeraj, po koncu tekme Olimpija – Budivelnik, ki ni odločala o ničemer, zaradi jeze nad sojenjem sprožil svojo pest proti sodniku. Enega sodnika je zgrešil, drugega pa zadel dokaj močno v glavo. Dejanje je vredno obsodbe, predvsem pa bi se morali od takšni potezi avtorja himne EuroBasketa zamisliti vsi navijači. Marsikoga je presenetil ta njegov izpad in prav je, da se takšno dejanje obsodi!

Zoran Predin je medijem poslal svoje opravičilo:

Spoštovani g. sodnik Luis Lopes, KK Olimpija in športni navijači !

Globoko se sramujem svojega nedopustnega dejanja po včerajšnji tekmi. Ne glede na to, da sem popolnoma izgubil nadzor nad sabo, ni nobenega opravičila za moje obnašanje. Iskreno se opravičujem vsem prizadetim, še posebej sodniku Lopesu. Upam, da ga nisem poškodoval, saj to ni bil moj namen. Iskreno se opravičujem KK Olimpija, da sem izrabil njihovo zaupanje, ko so mi dovolili nakup sezonske vstopnice ob robu igrišča. Opravičujem se vsem pravim navijačem, saj še vedno trdim, da je takšno obnašanje nedopustno, ker podpiram samo športno in fer navijanje. V bodoče se odpovedujem obisku tekem, saj očitno ne znam krotiti svojih čustev.

Obžalujem, da sem s svojim obnašanjem demonstriral slab zgled za mlajše navijaške navdušence. Želim si, da se takšno obnašanje na nobeni tekmi nikoli več ne ponovi.

Prosim, posredujte moje opravičilo medijem.
Zoran Predin

Tudi odzivi na Twitterju povedo dovolj o dejanju Zorana Predina

predin

3 Responses to Zoran Predin udaril sodnika na košarki

 1. Gašper pravi:

  Zoran Predin aka Zoran Predikaka je dokazal, da nikoli ne bo kulturnik ampak navaden barbar.

  Neglede na slabo sojenje sodnikov so taka dejanja vredna grajanja in priželim mu, da ga sodnik dobro iztoži.

 2. Nordstar pravi:

  Kolk ste pametni… Človek je naredil napako v afektu. Takoj se je opravičil in obžaloval dejanje. Kaj bi še hoteli od njega?

  • Zoran pravi:

   Ja kaj folk hoče, najprej pritoževanje, da ni treba vsako stvar medijsko secirat in potem v drugi sapi se medijsko secira. Slovenceljni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.