Vinko Gorenak, bivši minister za notranje zadeve, je sedaj poslanec stranke SDS v parlamentu. Piše tudi blog in se aktivno vključuje v debate na Twitterju. Ni ravno vešč v postavljanju vejic in na sploh mu pravopis ni ravno najboljša stran. Ampak to niti ni pomembno. Bolj pomembno je, kako se on obnaša na družbenih omrežjih – kako zaničuje ostale in kako se, kot nekdo, ki bi moral delati v dobro ljudstva postavlja nad ostale.

O Vinku Gorenaku sem pisal že parkrat – vedno na podobno tematiko:

Tokrat pa me je zbodel njegov odgovor uporabniku @vanfranco, ki ga je pobaral glede njegove “prvoaprilske” šale, ki ni bila to:

Odgovor, ki ga je zapisal na Twitterju Vinko Gorenak me je dobesedno sezul in mi dal misliti – kako hudiča bivši minister ve, kdo je @vanfranco in koliko podatkov imajo ti ljudje dejansko o nas? A ni to malce “spooky”?

 

Vendar to še ni bilo dovolj. Vinko Gorenak je bil očitno v zaletu in je začel streljati kozle.

 

Zakaj me je zmotilo vse skupaj? Stvar je dokaj preprosta. Razumem, da človek ne zna postavljati vejic, da mu pravopis ni najboljša stran, vendar v končni fazi je ta človek na plačilni listi državljanov. Namesto da bi se obnašal normalno – če mene kdo opozori, da imam pravopisne napake, jih takoj popravim in se opravičim, je on začel s protiofenzivo, ki pa je izpadla vse prej kot dobro.

Namreč, če ima Vinko Gorenak dejansko podatke o uporabniku @vanfranco, potem me zanima, od kje jih ima. Jih torej v SDS zbirajo in imajo od vsakega tviteraša “kartoteko”? Malce preveč naključij, predvsem pa malce preveč čudno je tole, da bi lahko mirno požrl vse skupaj in šel naprej. Odgovora seveda ne bo nikoli!

vinko

Če želite vikend s Citroenom DS4, pa lahko to storite s klikom na spodnjo fotko, ali tukaj – https://www.had.si/blog//linijads/

citroen ds4 fotografije 04 Vikend s Citroenom nagradna igra