Deezer je spletni glasbeni servis, ki omogoča poslušanje glasbe online. Servis je francoskega porekla in je prisoten že v preko 180 državah. Sam sem precej pogost uporabnik njihove storitve, ker že od nekdaj verjamem v avtorske pravice in se raje poslužujem servisov, ki mi omogočajo legalno poslušanje glasbe online. Na svojem računalniku dejansko nimam mp3 komadov, kajti vse, kar potrebujem je online preko različnih spletnih servisov.

Konkurenca Deezerju je Spotify – vendar imata oba problem – do sedaj nista bila na voljo za Slovenijo. Jutri se bo to spremenilo, saj je Telekom Slovenije postal partner Deezerja na našem trgu in novosti so vidne že danes.

Celoten uporabniški vmesnik je že preveden v slovenski jezik in v naboru Deezer glasbe je precej glasbe iz naših krajev – ja, tudi Modrijani so vmes, da Jana Plestenjaka niti ne omenjam. Deezer ima v svoji bazi preko 30.000.000 komadov, kar je dovolj za še tako zahtevne uporabnike.

Deezer ponuja tri pakete (seveda imate vse možnost preizkusiti brezplačno):

 • Discovery –  Samo dostop preko spleta z oglasi – zastonj
 • Premium – Samo dostop preko spleta – Neomejeno, brez oglasov – 3,49 eura/mesec
 • Premium+ – Splet in mobilnik – Neomejeno, brez oglasov – 6,99 eura/mesec (omogoča predvajanje glasbe brez internetne povezave)

Seveda Deezer omogoča cel kup funkcionalnosti – da sledite svojim prijateljem, da delite pesmi na družbenih omrežjih, poslušate online radijske postaje in še veliko več..

Kaj vse bo konkretno Telekom Slovenija ponudil, pa bom objavil jutri, ko bodo tudi uradno predstavili to novost!

dezeer1

deezer

 

2 Responses to Deezer jutri prihaja v Slovenijo – partner je Telekom Slovenije

 1. ahac pravi:

  Deezer je že nekaj časa dostopen v Sloveniji, že nekaj časa ima slovensko glasbo in mislim, da je tudi že obstajal slovenski UI. Edino kar sem opazil danes je to, da sem se moral na novo logirat in jezik mi je spremenilo v slovenščino.
  Edino česar do sedaj ni bilo, je free paket z oglasi.

 2. Luka pravi:

  Pol pa pogledaš za Metallico in dobiš 3 EPje in milijon cover bandov. Mnja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.