Pomagajte stranki SDS z donacijami

Stranka SDS je vedno znova preseneča. Včeraj so predstavili svojo novo idejo – odprli so poseben fond za pomoč obtoženim v politično motiviranih sodnih postopkih in vse skupaj razložili na zelo primeren način – vsi drugi so krivi za vse in Janez Janša je zgolj žrtveno jagnje, kljub temu, da je bil deležen že preko 160 različnih upravnih, političnih in sodnih represivnih ukrepov. Nadaljevanje njihovega pamfleta, ki bo prepričal njihove volivce, da bodo segli v svoje prazne denarnice in pomagali stranki SDS in njenim veljakom, pa gre takole (vir):

Slovenska demokratska stranka, njeni predstavniki in zagovorniki, predvsem pa predsednik Janez Janša, so deležni silovitega stopnjevanja političnega, upravnega in pravosodnega obračunavanja. Kazensko preganjajo nekdanjo predstavnico za odnose z javnostmi SDS, preganjajo predsednika Sveta SDS, poslance in druge vidne člane in podpornike stranke ter jim želijo omejiti svobodo govora.

Janez Janša je bil deležen že preko 160 različnih upravnih, političnih in sodnih represivnih ukrepov. Afera vseh afer, pravosodni škandal brez primere, traja že vse od 2008, ko je bilo potrebno zamegliti in izničiti uspešen mandat vodenja države in Evropske unije. SDS, predvsem pa njenega predsednika, je bilo potrebno ustaviti. Masleša in Fišer brezhibno izvršujeta svoje poslanstvo.

Resnica in pravica sta pogoj za uspešno in prijazno domovino. Še naprej se bomo borili zanjo.

Zakaj bi stranka SDS zbirala denar za dobrodelne namene, če ga lahko za pomoč Janezu Janši, ki sicer večinoma posluje z gotovino? Jaz jih povsem razumem in verjamem, da bo tale nabirka zelo bogata. Pritisneš zgolj na prava čustva – Janez Janša je oseba, ki jo vsi napadajo v Sloveniji in on je vedno nedolžna figura. Napadajo tudi njegovo družino, predvsem pa je on nedolžen in mu je potrebno pomagati. Če volivci SDS ne padejo na tole, potem jim ni pomoči. Vendar sam ne dvomim, da denar že kaplja na račun stranke!

Vsak se po svoje znajde. Sedaj samo še pričakujem, da odprejo SMS donacije, kjer bodo lahko uporabniki mobilnih naprav pošiljali SMS – JANEZ5 na 1919 in tako rešili njegove finančne težave – če seveda verjamete v pravljice, da ima finančne težave in da mu ti zneski predstavljajo težave.

Pa veselo donirajte, ker gre za dober vzrok!

janez_jansa_shod

 

  1. Donacije so tudi izredno dober način za pranje denarja… očitno se zdaj boji da mu bodo zasačili še par sto jurjev gotovine na TRR, pa bo denar raje dobil prek “donacij”…

  2. No, donacije SDS so popolnoma prostovoljne, kar bi moral pozdraviti vsak pristni liberalec. Po drugi strani kakšna Mojškra že ves čas ne počenja drugega, kot grunta, kako bi nam z novimi in novimi davki prisilno izvlekla iz žepov še več.

    Razlika je očitna.

  3. Ideje, ki jih producira mašinerija SDS-a presegajo moj intelektualni domet. Počasi bom začel verjet v obstoj vesoljcev.

  4. A ta denar bo namenjen vsakemu, ki se je znašel v politično montiranem procesu ali zgolj članu SDS?

  5. Donacije so itak pralnica denarja, plasirali bodo črni denar od orožja in podkupnin, po moje bi morali malo pošlatat tudi “pravega strica iz ozadja” RAJKA

Komentarji so zaprti.