Očitno se vrača glasba v ljubljanske Stožice, saj sta napovedana dva koncerta – 1.11. 2014 ima Michael Bublé napovedan koncert v Ljubljani v Stožicah (tega podatka sicer ni na njegovem spletnem mestu, vendar so zunaj že plakati za ta koncert) in 16.11.2014 prihaja v Ljubljano skupina OneRepublic, ki je ta podatek objavila tudi na svojem spletnem mestu.

Karte za OneRepublic so na voljo na Eventimu po ceni 35, 39,50, 49 in 57,50 eurov!

onerepublic

Cene kart so zaenkrat še neznane, vendar naj bi se jutri začela prodaja vstopnic za OneRepublic. Cene kart za Michaela Bubléa pa so za koncert v Zagrebu, ki bo 6.11.2014 od 38 eurov do 225 eurov (za ložo).

Vprašanje, ki se mi zastavlja je dokaj preprosto. Ali se bo organizatorju povrnila investicija v takšen koncert, glede na to, da ima Michael Bublé koncerte v Avstriji, na Hrvaškem in Madžarskem in te publike ne bo v Sloveniji na koncert. Po drugi strani je ista težava tudi s skupino OneRepublic – imajo turnejo po sosednjih državah (Hrvaške ne najdem) in dvomim, da je Slovenija tako zanimiv prostor za koncerte, da bi tujci drli k nam na takšne šove.

Počakajmo in lahko bomo videli, kaj se bo zgodilo. Sam sem precej skeptičen, ker tole je precej velik zalogaj za organizatorja, saj ta dva izvajalca definitivno nista poceni!

Sicer pa je men tale izvedba še vedno top – SuperHearo Orchestra – Good Life – One Republic

SuperHearo Orchestra
SuperHearo Orchestra