Očitno se vrača glasba v ljubljanske Stožice, saj sta napovedana dva koncerta – 1.11. 2014 ima Michael Bublé napovedan koncert v Ljubljani v Stožicah (tega podatka sicer ni na njegovem spletnem mestu, vendar so zunaj že plakati za ta koncert) in 16.11.2014 prihaja v Ljubljano skupina OneRepublic, ki je ta podatek objavila tudi na svojem spletnem mestu.

Karte za OneRepublic so na voljo na Eventimu po ceni 35, 39,50, 49 in 57,50 eurov!

onerepublic

Cene kart so zaenkrat še neznane, vendar naj bi se jutri začela prodaja vstopnic za OneRepublic. Cene kart za Michaela Bubléa pa so za koncert v Zagrebu, ki bo 6.11.2014 od 38 eurov do 225 eurov (za ložo).

Vprašanje, ki se mi zastavlja je dokaj preprosto. Ali se bo organizatorju povrnila investicija v takšen koncert, glede na to, da ima Michael Bublé koncerte v Avstriji, na Hrvaškem in Madžarskem in te publike ne bo v Sloveniji na koncert. Po drugi strani je ista težava tudi s skupino OneRepublic – imajo turnejo po sosednjih državah (Hrvaške ne najdem) in dvomim, da je Slovenija tako zanimiv prostor za koncerte, da bi tujci drli k nam na takšne šove.

Počakajmo in lahko bomo videli, kaj se bo zgodilo. Sam sem precej skeptičen, ker tole je precej velik zalogaj za organizatorja, saj ta dva izvajalca definitivno nista poceni!

Sicer pa je men tale izvedba še vedno top – SuperHearo Orchestra – Good Life – One Republic

SuperHearo Orchestra

SuperHearo Orchestra

7 Responses to Michael Bublé in OneRepublic – Ljubljana, 1.11. in 16.11.2014

 1. weehar pravi:

  samo upam da koncert OneRepublic ne bo odpadel… ker na tem koncertu definitivno bom :)

 2. Anonimno pravi:

  Pa nikar ne pozabimo, da se bodo že to soboto v Stožicah pompozno proslavili najmanj trije dogodki, ki so se zgodili na ta dan: ustanovitev Gestapa, bombardiranje Guernice in Hitlerjev obisk Maribora, kjer je naročil, naj “mu to deželo naredijo spet nemško”. Sieg!

 3. Mirko pravi:

  Menda organizator garantirano pričakuje vsaj polovično zasedenost dvorane. Ne vem pa sicer, če to pomeni da se pri polovični zasedenosti koncert pokrije. Po istih virih je menda organizator zagotovil, da ne bo nikakršnih popustov za tiste, ki čakajo na zadnji dan in last minute po pol cene, poskrbeli pa naj bi tudi za najmanjše možno število freeloaderjev (guest liste).

 4. urusb pravi:

  Koncert Bubleja je bil prestavljen iz Beograda v Lj, tako da ciljajo na tiste, da pridejo v Lj … Cene kart so bile danes objavljene in so astronomske (100€ parter) v primerjavi z Onerepublic (40€ parter).

  Onerepublic imajo koncert na Dunaju, potem pa se v Milanu in to je to v tem jesenskem paketu, tako da nasi juzni sosedje pridejo v postev, pa se kaksen sosed se bo verjetno oglasil, karte so cenejse kot za dunajski koncert.

  Ce pa se onerepublic skenslajo koncert … Je pa pocas konc …

 5. lastminute pravi:

  So že skalkulirali ceno karte tako, da se pokrije tudi polovična zasedenost. Ampak za 100€ v parterju se bojim, da niti polovice ni za računat, da bo prodana. Razen če bo na koncu na kakšnem kupon portalu znižana cena za 70% :)

 6. Žiga pravi:

  Je pa, zanimivo, podjetje, ki organizira ta dva koncerta, Hrvaško. Očitno si oni bolj upajo kot naši. :)

 7. Mirko pravi:

  Upajo si kar naši, glavni je Karantanija Cinemas

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.