O pojavu in strahu pred chemtrailsi sem že pisal v zapisu – Chemtrails, sneg, ki se ne topi, Anton Komat in TV Slovenija. In ko že skoraj verjameš, da se ti ne more zgoditi nič več nič, potem se na Twitterju pojavi profil @CIMN_Slovenija – Civilna Iniciativa Modro Nebo – Izobraževanje in informiranje o kemičnem zapraševanju atmosfere, ki ob včerajšnjem večernem deževju, toči in sneženju v nekaterih predelih Slovenije objavi cel kup “zanimivih” tvitov. Tvitov, ki morajo dobiti svoj prostor tudi pri meni, da se bodo ljudje začeli zavedati, kakšna je situacija v Sloveniji. Da je vsak dež, oblak in vse ostalo del zarote in ima ozadje in predvsem, da nas bo na vsakem koraku strah, saj nas lahko napadejo kadarkoli in kjerkoli in nam spremenijo naše podnebje. 

Par primerov, kako CIMN vidi vso zadevo! Škoda, ker se oseba, ki tvita, ne podpiše s svojim imenom in priimkom. In vsekakor je potrebno biti previden pri nasvetih, ki jih deli CIMN. Saj toliko neumnosti na enem mestu že dolgo dolgo nisem prebral, niti videl. Ampak internet je mesto, kjer lahko vsak da duška svoji domišljiji in potem pridemo to takšnih in drugačnih nasvetov:

Za.je.ban je, če doma nimaš dovolj kisa, da bi ga polil po cesti, ali pa dovolj alu folije, da bi se zavil vanjo. In potem se zgodijo zameti na cestah sredi maja, predvsem pa se zgodijo takšne zgodbe, ki jih lahko preberete zgoraj. Kud Idijoti bi zapeli – glupost je neuništiva!

chemtrails2