Civilna Iniciativa Modro Nebo – smeh zagotovljen

O pojavu in strahu pred chemtrailsi sem že pisal v zapisu – Chemtrails, sneg, ki se ne topi, Anton Komat in TV Slovenija. In ko že skoraj verjameš, da se ti ne more zgoditi nič več nič, potem se na Twitterju pojavi profil @CIMN_Slovenija – Civilna Iniciativa Modro Nebo – Izobraževanje in informiranje o kemičnem zapraševanju atmosfere, ki ob včerajšnjem večernem deževju, toči in sneženju v nekaterih predelih Slovenije objavi cel kup “zanimivih” tvitov. Tvitov, ki morajo dobiti svoj prostor tudi pri meni, da se bodo ljudje začeli zavedati, kakšna je situacija v Sloveniji. Da je vsak dež, oblak in vse ostalo del zarote in ima ozadje in predvsem, da nas bo na vsakem koraku strah, saj nas lahko napadejo kadarkoli in kjerkoli in nam spremenijo naše podnebje. 

Par primerov, kako CIMN vidi vso zadevo! Škoda, ker se oseba, ki tvita, ne podpiše s svojim imenom in priimkom. In vsekakor je potrebno biti previden pri nasvetih, ki jih deli CIMN. Saj toliko neumnosti na enem mestu že dolgo dolgo nisem prebral, niti videl. Ampak internet je mesto, kjer lahko vsak da duška svoji domišljiji in potem pridemo to takšnih in drugačnih nasvetov:

Za.je.ban je, če doma nimaš dovolj kisa, da bi ga polil po cesti, ali pa dovolj alu folije, da bi se zavil vanjo. In potem se zgodijo zameti na cestah sredi maja, predvsem pa se zgodijo takšne zgodbe, ki jih lahko preberete zgoraj. Kud Idijoti bi zapeli – glupost je neuništiva!

chemtrails2

 1. Jaz pa na vse to gledam iz vidika, če izpuhi avtov niso ravno nedolžni, potem mora tudi pri izpuhih letal bit nekaj škodljivega. Kisa pa ne bom polival, razen po solati. ;)

  1. Saj te ljudje nimajo nič proti izpuhom letal. Oni dejansko mislijo, da nas z nečim namensko pršijo iz dneva v dan. :)

 2. Ma tile pri CIMN nimajo vseh čistih …Ko bi se vsaj podpisali pod objavo..Kdo piše prispevke..Ko sem jim to omenil na FB strani so me takoj blokirali… Tak da so oni svoje dokazali da so zreli za eno ustanovo..

 3. Naj bolj smešno je to, da si še ti bolj smešen od njih! :) Da ne bo pomote, tudi meni so tile smešni, ker nimajo pojma o čem govorijo in delajo samo škodo, čeprav so chemtrailsi žal resničnost!

 4. Takšne toče najstarejši prebivalci ne pomnijo.

  Sploh tisti sklerotični.

 5. Nenavadno, da Chemtrails ne gre na EU volitve. Zmago bi imel zagotovljeno.

 6. Ja, valjda. Kis pomaga tudi proti umazaniji na šipi. Včasih kdo vidi kake srage pa misli, da spet sprejajo, so pa samo šipe umazane. Če pa malo kisa popiješ, ti pa baje še misli zbistri. Tak, da tisti, ki so jim chemtrailsi umazali misli… evo rešitev :D Čeprav moram rečt, da me vseeno zabava, ko letalo pristaja v megli in se zaradi 100% vlage delajo vrtinci. Ali pa, če odvrže gorivo skozi šobe. In vedno so zarote zraven.

  1. Omenjeni video je iz leta 2007.

   Ta ista gospa pa tudi v naslednjem videu jasno pove, da se ne namerava pridružiti nobeni tožbi, saj v 10 letih iskanja ni našla enega samega samcatega dokaza za chemtrails. Poleg tega, da niti ne ve, koga naj bi sploh tožili.

   https://www.youtube.com/watch?v=zOXt0BTOTN0

 7. Civilna Iniciativa Modro Nebo se zahvaljuje mojstru Hadu za tole objavo. V CIMN smo prepričani, da bo tudi zaradi te objave nekaj več ljudi spoznalo, da se na nebu dogaja nekaj strašljivega.

 8. g. Roni se ne de motit, ker je preveč zaposljen z alternatorjem/katalizatorjem od Janeza Janše! :D

   1. ja, Božan a.k.a. CIMN, vse to lahko človek o tebi izve s par minut googlanja

    Pa hvala za veliko mero strpnosti in spoštovanja drugačnih mnenj. Točno po enem skopiranem linku na tvoje paranoične blodnje si me izbrisal/blokiral na fb strani

    Škoda, ker te Slovenija ni pravočasno izbrisala.

Komentarji so zaprti.