Twitter je odlično orodje za politično agitacijo. Politične stranke ponavadi to ugotovijo par tednov pred volitvami in potem poskušajo v zelo kratkem času spremeniti svet s tem, da se začnejo udejstvovati na Twitterju. Brezveze, lahko mirno zapišem. Volivci so polarizirani in težko je v 140 znakih spremeniti pogled nekoga na celotno situacijo, ki je trajala par let. Vendar se trudijo, vsaj tega jim nihče ne more oporekati – čeprav ponavadi stavijo na napačne konje.

Danes mi je v oči padla Eva Irgl, ki jo je stranka SDS postavila v precej čuden položaj – očitno stavijo na njej seksepil in noge, ki so daleč v prvem planu. Šele potem nekje zadaj se vidita dva #hashtaga, ki imata “call to action”. Na žalost Eva izpade precej “ceneno”, kar so ugotovili tudi sokolegi tviteraši. Nekateri so ugotovili tudi kaj drugega, vendar takšne stvari prenese zgolj Twitter..

Kaj menite? Je to pravi “call to action”?

eva_irgl

2 Responses to Eva Irgl poziva na volitve #PojdiNaVolitve #VoliSDS

  1. Anonimnež pravi:

    Počasi se bo treba sprijaznit, da so politiki ogledalo ljudstva. Politik je voljena funkcija in ko bodo ljudje začeli drugače razmišljali (ne tolerirat določenih neumnosti) bomo imeli tudi drugačne politike. Simpl. Ali drugače povedano GROW UP FOLK.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.