Facebook down – ko Facebook umre

Se zgodi tudi najboljšim – v tem primeru Facebooku, ki je nedostopen že več kot 15 minut. Mogoče pa so se začele uresničevati napovedi, da bo postal Facebook plačljiv – hecam se! Je pa verjetno v tem trenutku produktivnost v podjetjih tako visoka, kot že dolgo ni bila. No, ne dvomim, da bo Facebook kmalu spet operativen in da bo svet šel naprej! Do takrat pa uživajte v pogovoru s sodelavci, kolegi, ali pa ljubljenimi osebami!

Koliko denarja izgubi Facebook vsako minuto?

Who knew you could get rich giving people a free social network to use? Facebook nabs $15,152 of revenue in 60 seconds, with $2887 of that coming in as profit. (vir)

Facebook appears to have gone down for a wide number of users across the globe. Users can’t log in to the social networking site. On logging in to Facebook.com, a message appears that reads: “Sorry, something went wrong. We are working on getting this fixed as soon as we can.

facebookdown

  1. Hehe… lahko pa da je le del lastne promocije :) Facebook se je tisti dan pojavil v vseh medijih in tudi pozabljivci, ki so že ven iz FB ali pa ga ne uporabljajo redno, so šli pogledat in to je spet prednost FB tako da o kakšni zgubi ravno ne bi govoril, sploh na dolgi rok :)

Komentarji so zaprti.