Alešu, bolj znanemu kot blogerju Alex van der Volku in Maji se je rodila hčerka Miša tri mesece prezgodaj. Zaradi pomanjkanja kisika je utrpela poškodbo možganov, ki otežuje njene prve korake. Njeno stanje se s pomočjo fizioterapij izboljšuje, vendar te fizioterapije stanejo precej denarja. Za naslednjih šest mesecev fizioterapij je cena okoli 8.000 eurov in potem bo Miša sama hodila. Ampak na žalost starša nimata dovolj sredstev, kljub temu, da se trudita po svojih močeh, medtem ko ZZZS teh fizioterapij ne pokriva.

Odločila sta se, da preko platforme Indiegogo zberete potrebna sredstva za Mišo in ji tako omogočita normalno življenje.

https://www.indiegogo.com/projects/help-misa-walk

We would like Misa to continue with 15 pyhsiotherapies a week until she can walk independently. To be able to pay for all the physiotherapies we need atleast 7,500 euros (a little more than $10,000). If Misa’s crowdfunding reaches a lot of people and more money is raised to help her cause, we hope to find ourselves lucky that Misa walks independently before money runs out. If that happens, all the remaining money will be given to the parents of little Kornelia. Kornelia is also 2 ½ years old. She also was born premature, spent the first month of her life in intensive care with Misa and is now fighting the same battle.

Ce ste iz Slovenije in vam je denar lazje nakazati na transakcijski racun, bomo vasega nakazila veseli na TRR, odprtem pri banki SKB: SI56 0310 2100 0552 286. To je racun Jakcevega sklada, ki ga je ustanovil Sindikat bencinskih delavcev, katerega clan je Ales. Jakcev sklad je zadnje pol leta placeval Misine fizioterapije iz sredstev, ki so jih za Miso zbrali Alesevi sodelavci. Pomembno je, da ob nakazilu navedete, da gre za donacijo za Miso.