Če se kdo sprašuje, kako nas vidijo tujci, je tukaj precej dober odgovor. Milan Zver, naš najmanj aktiven EU poslanec, ki komunicira preko Twitterja na svoj način se je v EU parlamentu ponosno nastavljal oblečen v majico s potiskom Free Janez Janša!

Seveda ima vsak državljan pravico nositi stvari, ki jih želi nositi. Tudi Milan Zver lahko nosi v EU parlamentu majico z napisom, vendar je na ta način zelo jasno izrazil kaj si misli o našem sodstvu. Če bi se to zgodilo pred 26 leti, ko je bila zunaj afera JBTZ bi še nekako razumel vse skupaj. Sedaj pa tega pač ne morem razumeti, glede na to, da je on predstavnik Slovenije v EU parlamentu! In da tako predstavlja celotno Slovenijo in ne samo tiste, ki verjamejo, da je Janez Janša za vedno nedolžen!

Da tega, da si niti ne zna zapeti majice ne omenjam!

p.s.: mogoče pa bi bil res že čas, da bi imeli volivci možnost odpoklica poslancev, ki delajo v našem interesu! Mene je sram!

milan_zver_free_janez_jansa

10 Responses to Milan Zver in majica Free Janez Janša v EU parlamentu

 1. Milane pravi:

  A veš zakaj se s takimi in podobnimi zgodbami nič ne zgodi:
  “sama imam moza v zaporu.lahko recem le zarad neumnosti in ne tako pomembnih reci.a je dobil Skoraj dve leti. ni na dobu.obiske imava 2 na teden po dve uri,ni privatnosti,v eni sobi nas je tudi do 20. poklice me lahko 2x na dan. ker so vse podrazili se pogovorjava pol ure.v eni sobi jih je 5.nobenih olajsav ne dobi kljub delu in pridnosti. gospa urska kdo pise meni pisma? kdo? nihce.”
  Ker se jih ne vlači po medijih. Ne namenja se jim medijskega prostora.
  Dokler bo tebi cilj število klikov boš vlačil po svojem blogu Zvera in še koga, ki si ne zasluži niti sekunde ali mm medijskega prostora. Pa ne mi zdaj rečt, da je treba obsodit taka dejanja, in da s svojo objavo to počneš, ker to so bučke.

 2. SaŠo pravi:

  Who the fuck is JJ???

 3. Janč pravi:

  A si lahko predstavljaš, da bi nekdo protestiral za časa JBTZ in se zraven zadovoljno režal, kot to počneta Zver in Grims? Jaz si ne.

  Poleg tega napisa nima na prsih, mpak na trebuhu…

 4. sintesi pravi:

  ne glede na to, da je to nateg (rokavi so od srajce in ne majice, torej je majico najbrž samo za to sliko položil preko) je zelo neokusno. Dokler imamo take bedake v Bruslju si države enostavno ne zaslužimo……

 5. Jaka pravi:

  Diši, kot je za SDS tudi značilno, po lepljenju. Od majice pa vse do napisa. Mogoče se bo pa našel kdo in iz videoposnetka izrezal Zvera, da vidimo kaj je v resnici imel oblečeno in kaj so v SDS prilepili.

 6. Metod pravi:

  to je definitivno photoshop fejk. Dokaz http://fotoforensics.com/analysis.php?id=9faf15f3f5cb634cc1eb9f4919632612fc5379cb.42459
  Žalostno je, da človek to javno objavi, dejansko pa si tega ni upal narediti, ker nima jajc oz. ga je sram! In ta človek, če mu lahko tako rečem, je predstavnik naroda v evropskem parlamentu!! …brez besed…

 7. Steve pravi:

  No ja desničarkemu rovatorstvu ni konca in ne kraja ! Kdo je kretenu dal doktorat ?Je pa že jasno, da ga podpirajo desničarji še posebej tisti katerim je hotel priskrbeti ”t.i. privatizacijo sl vode in še česa”. Ni dovolj da se je usedel revolucijo smo mu morali ”vsekati”. Morate vedeti da do sedaj sl politikom mesečne plače na račun davkoplačevalca niso niti najmanj dovolj in zakaj vsi rinejo v politiko je razlog da se bodo omastili preko že znanih napajalnikov, problem je, ker danes ti napajalniki zaradi kriminalnih kadrov, ki jih je ta ista politika nastavila nastavljajla in drugače kadrovala so postali napajalniki jalovi, kot posledica pa izropana država. No sedaj pa se vprašajte, kje se bodo umazani politiki napajali, če ne bo več napajalnikov, ker jih bodo sprivatizirali, kaj in kdo še pa ostane ?
  Ja mi davkoplačevalci naše premoženje in naše denarnice mi bomo postali še večji finančni napajalnik za umazane politke, ki bodo to opravičevali z zastonj zdravstvom (ki že zdavnaj ni zastonj) in z zastonj šolstvom (skoraj vse privatne fakultete -privatno visoko šolsvo je bilo odobreno in ustanovljeno s pomočjo Janše na naš račun in na račun jemanja javnemu). Sedi pa samo Janša ! Kje je pa vsa ostala umazana golazen ? Desničarji rovarijo proti nam vsem in samo za svoje interese in žepe ! Sramota da imamo takšne predstavnike !!!

  • Janč pravi:

   A samo desničarji so problem?

   A ni TEŠ 6 projekt SD-ja?
   A Šrot ni prišel iz SD-ja?
   A Bavčar ni iz LSD-a?

 8. Janč pravi:

  LSD/LDS – oboje je pač mutno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.