Leta 2011 sem prvič objavil Twitter volilno anketo, kjer sem dobil rezultate, ki so jasno prikazali kako ljudje, ki me spremljajo na družbenih omrežjih in ki berejo moj blog razmišljajo – oz. katere stranke podpirajo.

Sedaj smo leta 2014 in javnomnenjske ankete me vsak dan bolj fascinirajo, ko gledal rezultate, ki se jih niti pod razno nisem predstavljal. Posledično sem se odločil, da zberem skupaj vse stranke, ki kandidirajo na letošnjih volitvah in poskusim z novo anketo, ki definitivno ne bo prikazala stvari takšnih, kot jih druge ankete prikazujejo.


twitter_volilna_anketa

10 Responses to Koga boste volili na volitvah 13. julija 2014?

 1. Moj Avto pravi:

  Jaz ne kupim napihnjenih zgodbic o morali in etičnosti v politiki, ker tega tam ni in nikoli ne bo. Dovolj sem star in tudi nekaj sem že v življenju dal skozi, da sem sposoben pogledat realno, nepristransko in trdno iz zemeljske podlage. Cerarja ne bom volil, ker preveč lepo govori, vprašanje pa je koliko je sposoben kaj konkretnega narediti. Odločam se med Židanom in Jankovićem. Ostali so pa ali glumci ali pa rabijo še malo km.

  • Janč pravi:

   Pametno, ni kaj. Politika je qurba, zato boš raje izbiral med tistimi, za katere veš, da zavajajo, goljufajo in polnijo žepe, lastne in pajdašem.

   • Poet pravi:

    SMC bo še večje razočaranje kot je bil Zoki. Ostali iz tvojega seznama pa nimajo za burek.

    • Janč pravi:

     Vprašanje, kdo ima za burek in kdo ne.

     Pozitivna Slovenija je na EU volitvah dobila 6,68% ali dobrih 26K glasov.

     Piratska stranka pa 2,56% ali 10K glasov, pa je bila še skoraj nepoznana.

     Po anketi večera 5.7. bi PS zdaj dobil komaj 1,6%.

     Medtem ko anketa Ninamedie PS napoveduje 24,6% (Mladina).

     Nekdo očitno močno močno manipulira z anketami.

     Kakorkoli, Pirati skoraj zagotovo pridejo v parlament.

     Sicer pa ni vprašanje, kdo ima za burek in kdo ne,
     ampak predvsem, ali bodo Zoki in levo-desna kompanija jedli burek za naš denar.

    • Janč pravi:

     Totalna blamaža:

     Zgornji mega odstotek Zokija je z Mladinine ankete 2011 :)
     Google me je totalno zavedel.

     Po Mladinini anketni napovedi ima PS 2,1%

 2. Janč pravi:

  Komur je dovolj levo-desne veseloigre in tragikomedij, farbanja naroda, kraje državnega premoženja, 2. svetovne vojne in Mahničevega kulturnega boja, ta bo volil sredinske, mlade in poštene ljudi, ki se še niso umazali in skvarili ob koritu: Pirate, Zelene, DL, GLS, SMC.

  Kdor pa ima glavo v pesku, si želi še naprej peska v oči, in pričakuje drugačne rezultate od istih klovnov, ta bo volil leve ali desne znane obraze.

 3. Janč pravi:

  Najbolj presenetljivo na tvoji anketi je, da je Zoki na drugem mestu. Kljub temu, da mu je izginil legendarni nasmeh z obraza in na jumbotih izgleda, kot na kakšni policijski sliki. In kljub temu, da je vsem znano, kako so se LJ zelenice magično spremenile v zazidljiva zzemljišča, potem ko so jih kupili njegovi glasneni in košarkaški prijatelji. In kljub temu, da nas je njegova PS rekordno zapufala, na kar jo je zrušil in razbil. Neverjetno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.