Pelicon, Boomerang, Chipolo, FlyKly, Musguard, LL Stol, ONDU Pinhole, Lumu – samo nekaj imen, ki so ponesla ime Slovenije preko platforme za crowdfunding Kickstarter v svet. Še en dokaz več, da je v Sloveniji veliko znanja, predvsem pa še veliko več idej, ki smo jih sposobni tudi realizirati, vendar potrebujemo pomoč ljudi, ki verjamejo v nas.

Danes se je tem projektom pridružil tudi nov produkt – Oivo – The Smallest Charger On-the-go For iPhone,, ki si ga je zamislil Marin Medak, skupaj z ekipo GigoDesigna.

Kaj je torej Oivo?

Najmanjši on-the-go polnilec za iPhone telefone, ki je tudi eleganten obesek za ključe, ki ne potrebuje kablov, ampak ga polnimo s pomočjo 4AA baterij. Zaradi magneta deluje ta polnilec kot obesek in ko ga razdružimo in vanj vstavimo baterije, lahko napolnimo naš prazen telefon. Prav tako je Oivo lahko tudi stojalo za telefon.

Kje lahko podprem Oivo polnilec?

Na Kickstarterju seveda – https://www.kickstarter.com/projects/1087072919/oivo-the-smallest-charger-on-the-go-for-iphone. Glede na to, da se je v prvi uri nabralo že precej “backarjev”, ni šment, da tole ne bo še eden izmed uspešnih projektov, ki bodo uspelo dobiti željeno vsoto 50.000$ v roku enega meseca. Sam se bolj nagibam na številko 150.000$!

oivo