Monster Energy – Recoil 2 je končno tukaj. Zastavi se vprašanje kaj se zgodi, ko Monster Energy priredi tekmo – Dan Bilzerian v helikopterju in v Trophy Trucku z 800 konji, ki ga vozi Ballistic BJ Baldwin po ulicah mesta Ensenada v Mehiki. Bo BJu uspelo priti v določenem času do cilja? Bo Dan zmagal? Kaj se bo zgodilo med vožnjo po ulicah?

Dobimo posnetek, ki si ga je vredno pogledati vsaj parkrat, predvsem pa dobimo viralno vsebino. Vsebino, ki si jo vsak brand želi in ki odraža to, kar je v njihovem DNK-ju. To, da so za voznika helikopterja vzeli Dana je seveda samo še dodatna češnja na tortici.

What better place than the city streets of Ensenada Mexico, the home of the Baja 1000, to set the stage for the sequel to Ballistic BJ Baldwin’s viral hit Recoil. This short film by Monster Energy follows BJ and his 800hp Trophy Truck as he tears through this seaside Mexican city, ripping over every drop and jump the town has to offer in an attempt to win a bet set by his friend, and international playboy Dan Bilzerian. Will he win? What will he lose?

S tem so se precej prilbižali DC Shoes, ki s svojo Gymkhano že vrsto let razveseljuje svoje oboževalce:

monster