Pivo & Burger Fest – 18. – 19. oktober, Ljubljana

Dve stvari, ki gresta odlično skupaj – burger in pivo. No, zame slednje odpade, vendar bom definitivno 18., ali 19. oktobra na Pogačarjevem trgu, kjer bo potekal Prvi Pivo & Burger Fest. Sicer program še ni znan, vendar upam, da bo kmalu in da bodo med “burgeraši” tudi imena, ki jih še nisem preizkusil – Kam na najboljši hamburger v Ljubljani?

Po besedah organizatorja bodo obiskovalci lahko degustirali in izbirali med bogato ponudbo različnih vrst slovenskih in tujih piv, čutili vonja in okusa pa bosta pozornost namenili tudi burgerjem. Na meniju bo tako ‘čista burger klasika’ kot tudi številne izvirne inovacije, ki presegajo skop opis, da je burger le jed s kruhom, mletim mesom v sredini in dodatkom zelenjave. Vikenda, kjer bodo v središču pozornosti različni burgerji in piva, se je organizacijsko in idejno lotila ekipa projekta Odprta kuhna.

Pivo in burger fest se v soboto, 18. oktobra začenja ob 11. uri in traja do polnoči, v nedeljo, 19. oktobra pa se dogajanje začne ob 11. uri in zaključi ob 23h. Vse novosti lahko spremljate na spletni strani www.odprtakuhna.si.

BB_PIVOinBURGER_LOW_RES