Violeta Tomič Violeta Tomič

Violeta Tomič – nagovor poslancem stranke SDS

Violeta Tomič je slovenska igralka, ki se jo verjetno spominjamo iz kviza Najšibkejši člen, igrala pa je predstavah kot so: Kurbe, Pekarna MišMaš, Kursađije,.. Zadnje leto je bolj aktivna na politični sceni, kot predstavnica Združene levice in ji je uspelo priti v parlament.

Govor, ki ga je imela pred parimi dnevi v parlamentu, s katerim je nagovorila poslance SDS pa je nekaj, čemur lahko aplavdiram, kljub temu, da mi ni blizu kot igralka.

Janez Janša ni politični zapornik, kot ste tam napisali, ampak je politik v zaporu. Tako kot kolega Berlusconi in Sanader. Pika.

Nagovor poslanke Združene Levice (DSD), Violete Tomič na 5. izredni seji Državnega Zbora, katerega je namenila poslancem stranke SDS.

Violeta Tomič
Violeta Tomič
 1. Tovarišica Tomiqi se je na grupnem pijančevanju (t.i. vstajah) drla “poslance na minimalce”. Po pribl. treh mesecih je že skrajni čas, da tudi s konkretnimi dejanji dokaže svojo načelnost in da vsem da zgled s tem, da začne kar pri sebi. Oz. kot rečejo ti gldi neoliberalci:”put jor mani uer jor mauth iz”. Do takrat pa naj ne pričakuje, da jo bo kdorkoli jemal resno. Še več, do takrat ima sleherni, ki mu prekriža pot, vso moralno pravico, da ji pljune direkt v ksiht.

  Ali povedano še nekoliko bolj po kulturniško: https://www.youtube.com/watch?v=AHOJVINZVR0

 2. No, no, Violete pa že ne bomo pljuvali.

  Imaš na stotine drugih kandidatov za sočen pljunek. Tiste namreč, ki so brez sramu pokradli vsak po desetine milijonov, ob tem pa naredili še desetkrat toliko škode.

  Je pa najbrž ravno Violeta prva, ki bi bila za to, da se vsem poslancem plačo zniža na minimalca.

  Z besedo nad besedo torej. Če se izrečenemu sploh da oporekati, seveda…

 3. Naj najprej za KURBO poravna vse dajatve, pr* nemarna, povzpetniška!!!

Komentarji so zaprti.