Dani Bavec Snickers Gregor Žvab Dani Bavec Snickers Gregor Žvab

Dani Bavec – Snickers prank in Gregor Žvab

Dani Bavec je v živo, med prenosom košarkarske tekme na Šport TV, izvedel Snickers prank za svojega novinarskega/reporterskega kolega in voditelja Gregorja Žvaba. Snickers že vrsto let uporablja enega izmed boljših sloganov – Lačen si ful drugačen. Če ta slogan postaviš v pravi kontekst – v javljanje v živo iz košarkarske tekme Eurocupa in če pri tem Gregor Žvab ne ve za to, potem je reakcija lahko zelo zanimiva. Sam sem sicer presenečen nad mirnostjo Gregorja, kajti, če bi se to zgodilo meni, bi verjetno odreagiral precej drugače in precej bolj burno.

Ideja mi je všeč iz drugega razloga – namreč tukaj so dejansko pokazali, da gre za oglas, v veliko primerih, ko se zgodi kaj podobnega, pa tega niti ne omenijo. V tem primeru bi lahko dodali Snickers pred reporterja, tako kot stori večina televizijskih hiš v različnih resničnostnih šovih in verjetno to le redko kdo opazi. Če bi gledal tole poročanje v živo, pa bi se kot gledalec zdrznil, predvsem pa bi se mi obnašanje Danija Bavca zdelo precej čudno in bi prej verjel, da je nekaj narobe z njim. V vsakem primeru, pa ne bi bil tako miren kot je bil Gregor Žvab.

p.s.: se komu sanja, katera agencija je to naredila?

Dani Bavec Snickers Gregor Žvab
Dani Bavec Snickers Gregor Žvab
  1. Grey Ljubljana se je tega spomnil. Imajo na svoji FB strani.

  2. Slogan “Lačen si ful drugačen” smo skovali pred skoraj 5 leti na Formitas BBDO. Slogan je dosegel izjemen uspeh in si upam trditi, da je edino slovenska različica presegla original “You’re not you when you’re hungry”. :D

  3. Pisec telega bloga je en navaden nap’hanc – tko kot “onaj” televizijot (v merilih dejansko IDIOsinkraTIČNE rajsko-majhne, (morda pa ravno zato) še vedno ljube – očitno res ne preveč težko pridobljene – nam deželice), DeBav-Bav ali ~Hov-Hov/10 (Tom Lajovic je bil čisto nekaj drugega, tapravi buldog, če hočete, in se je za to tudi šolal, danes pa… svinjska korita takorekoč že vsepovsod – podstavljena). Verjetno mu (vsaj prvoomenjenemu) manjka kak pošten “blow-job” (izveden na njemu), hehe. Povsem nekaj drugega pa je, če si to tudi (s čim?) zasluži… Tisto njegovo naslajanje na raznih cenenih avtošovih (na ravni, denimo pubertetnikov najnižje kategorije) to prav dobro podčrtuje. A, “ko voli, nek izvoli”, pravijo tam nekje, od nas zahodno/nizvodno/zmotno (da) južno. Kakorkoli že, men se zdi vse skupaj “krneki” (nekje pač mora dec izpast dovolj kavboj(kar)ja… v tem smislu to reč odnosno takšno delovanje do potankosti razumem, ampak mogoče ne bi bilo slabo kdaj si (drznit) izpulit kakšno – metro-seksualni “perfect look” kazečo dlako na svoji (uuupps!) levi jajčki – se tudi tam pojavi, hh… žalibog, tega res ni moč vnaprej predvidet).

Komentarji so zaprti.