Honda bo predstavila nov model avtomobila Honda Civic Type R v letu 2015. Posledično so se pri Hondi odločili, da bodo naredili “oglas”, ki bo precej drugačen. Drugačen med drugim tudi po tem, ker je bil sneman v Ljubljani in v Reki, kar se vidi po detajlih iz videa, ki je precej drugačen in nenavaden.

Power will come from a new direct-injected and turbocharged 2.0-liter four-cylinder engine, rated at “more than” 276 horsepower. We hear the final figure may be around 320 hp, which makes sense since prototypes for the new Civic Type R have been benchmarked against the 355-hp Mercedes-Benz A45 AMG.

Honda Civic Type R namreč ni navaden avto in oznaka R ima svoj namen (motor 2.0 in 280 “konjičkov”) – tudi v videu, ki si ga lahko pogledate na njihovem YouTube profilu vam tipka R, če jo držite povsem spremeni doživetje gledanja posnetka. V bistvu gre za dvojni scenarij, ki pa se med seboj zelo dobro povezuje. Vendar tudi to še ni vse, saj je v posnetku cel kup “cukrčkov”, ki jih lahko opazite – registrski številki vozil – POW3-ROF in DR34-MS sta recimo dve stvari, ki ju lahko opazite.

Video Honda Civic Type R – The OtheR Side je na voljo na naslovu https://www.youtube.com/user/HondaVideo.

Honda Civic Type R

 

honda_civic_type_r_other_side
Honda Civic Type R – The OtheR Side – snemano v Ljubljani
honda_civic_type_r_other_side_1
Honda Civic Type R – The OtheR Side – snemano v Ljubljani