Snowtrike in Drifttrike – dve zanimivi igrački prihajata iz Trbovelj in sta namenjeni vsem adrenalinskim odvisnežem, ki bi radi malce drugačno zabavo, kot jo ponujajo klasični športni rekviziti. Z idejo Snowtrike sodelujejo tudi na natečaju Vse je mogoče, kjer bodo hvaležni za vsak “lajk”. Več informacij na njihovi Facebook strani – https://www.facebook.com/pages/Hilstrajk-Snowtrike/

Snowtrike je dvoživka – gre za kolo, ki ima namesto koles smuči. Primeren je tako za offroad, kot tudi za vožnjo po smučišču. Uporabniku pa omogoča cel kup adrenalinskega užitka, ki je precej podoben vožnji z DH bicikli. Ideja je stara par let in je plod trboveljskih fantov – Matic Hribar verjame vanjo in jo razvija z namenom, da osvoji tržišče od otrok do 99 leta starosti.

SNOWTRIKE LES ORRES

Športni rekvizit Snowtrike

Drifttrike je namenjen za uživanje na asfaltu. Tricikel z zelo nizkim sediščem in precej širokima zadnjima gumama da adrenalinskih odvisnežem veliko užitka pri spustih po ovinkastih cestah. In v Zasavju je vsaka cesta takšna. Omogoča driftanje, vrtenje za 360 stopinj, prav tako pa omogoča uživanje v vožnji po dveh kolesih (jeap, tricikel je!)

DRIFT TRIKE 2

MARKO JAGER HILLSTRIKE DRIFTTRIKE

snowtrike
Snowtrike