Gymkhana 7 – Ken Block – Wild in the Streets: Los Angeles

Gymkhana Seven, ko si prepričan, da te Ken Block ne more več presenetiti, se zgodi Wild in the Streets: Los Angeles, kjer zamenja svojo Ford Fiesto s precej bolj brutalnim avtomobilom – Ford Mustang, letnik 1965, s 845 konji in pogonom na vsa štiri kolesa. Edini avtomobil na svetu, kot so zapisali v videu, ki bo postal še kako viralen!

Tokrat drifta in slajda po ulicah Los Angelesa in na koncu konča pri znaku Hollywood. Seveda ne gre mimo driftanja okoli policajev, prav tako pa ne manjka posnetkov iz zraka, ki prikažejo vse skupaj v drugačni luči. Če sem bil prepričan, da sem videl že vse, sem sedaj spremenil pogled na to. Očitno lahko Ken Block naredi še marsikaj zanimivega – njegov je tudi scenarij za ta film. Po dolgem času zelo užitno porabljenih 12 minut gledanja YouTubea!

Ken Block je rally voznik, ki vozi za Monster WRT ekipo, med drugim pa je tudi eden od soustanoviteljev podjeta DC Shoes. Zadnji dve leti vozi Ford Fiesto, ki pa je posebe prirejena in prilagojena njegovim “akrobacijam” – 650 konjev, 850 Nm navora, štirikolesni pogon in teža okoli 1100 kilogramov.

 

[HOONIGAN] KEN BLOCK’S GYMKHANA SEVEN: WILD IN THE STREETS OF LOS ANGELES

gymkhana_ken_block
Gymkhana Seven – Ken Block in Wild in the Streets: Los Angeles