Ko oralni seks v srednji šoli postane osrednja novica v Sloveniji, potem veš, da je šlo vse skupaj precej daleč. Precej predaleč. Dijak naj bi posnel ravnatelja srednje strojne šole v Mariboru in učiteljico matematike med oralnim seksom in seveda to objavil na spletu. Da bi bilo vse skupaj še precej bolj patetično, so mediji pristavili svoj lonček in naredili iz tega senzacijo. Naslovi so bili takšni:

 • Seks škandal: obdelana učiteljica zgrožena, ravnatelj pa …
 • Slovenijo danes vzburil seks ravnatelja in učiteljice!
 • FOTO: Škandal na šoli v Mariboru? Ravnatelj naj bi obdelal učiteljico
 • Škandal: Mariborskega ravnatelja posneli z učiteljico
 • FOTO in VIDEO: Vroče v Mariboru: nove podrobnosti iz opolzke ‘kabinetne’ afere

Vendar ne, tudi to še ni dovolj – tudi pri osrednjih poročilih so poročali o tem dejanju, tako da je celotna Slovenija izvedela za vse skupaj. Nepomembno je očitno, ali imata ti dve osebi svoje privatno življenje – treba ju je križati in mediji so tudi v tem primeru zelo dobro pristavili svoj lonček. Kabinet, ali kjerkoli se je že vse skupaj dogajalo, ni javno mesto. Tudi to, kaj dva delata, ni stvar javnosti. Verjetno nista edini osebi, ki seksata v delovnem času in verjetno se je včeraj marsikomu kolcalo, ko je poslušal zgodbe okoli tega primera.

Si lahko predstavljate, da se prepustite nasladi in vas nekdo posname in potem to objavi na spletu? Se še vedno počutite tako dobro, kot ste se včeraj, ko ste se nasmihali nad posnetkom, ki je prišel v javnost? Večina ljudi obsoja ravnatelja in učiteljico – kaj pa oseba, ki ju je posnela in spravila posnetek na splet? Snemanje je bilo nezakonito in nedopustno in je kot takšno kaznivo dejanje, ampak tega se verjetno zaveda le peščica ljudi!

Sam sem se bolj nagibal k temu, da gre za “fake” posnetek, s katerim je nekdo želel pokazati realnost medijem, ki v hlepenju po zgodbi skočijo za vsakim kamenčkom, ki ga nekdo vrže v vodo in čakajo, da se zgodi velik val na katerem se bodo lahko “drajsali”. Patetično je, da je to prva novica v Sloveniji, predvsem pa, da se mediji ne ukvarjajo s precej pomembnejšimi stvarmi, na katere bi morali opozarjati v teh časih.

Takle mamo, seks se še vedno očitno dobro prodaja in mediji se zavedajo tega. Me zanima, kako bi se počutili novinarji, ali novinarke, če bi se znašle v takšni situaciji?

seks v naravi fotografije 03

Oralni seks v srednji šoli

5 Responses to Oralni seks v srednji šoli – osrednja novica v Sloveniji

 1. Isti si pravi:

  Po čem se ti razlikuješ? Pišeš o stvareh, katere “kurcaš”
  Nabijaš si obiskanost bloga, patetičen si.

 2. Janč pravi:

  Ja, ob takšnih prigodah pride na plano, kako globoko konzervativni smo še pod liberalno kožo. Ravnatelj seksa? Škandal!!!

  O medijih imaš pa prav, vse je rumeno. Razen Odmevov, ki so poskušali stvar postaviti v nek normalen okvir, čeprav so tudi sami z intervjujem domnevnih udeležencev šli predaleč.

  Bravo, da si s temo zdržal do danes. :)

  Malo offtopic, pa vseeno:
  https://www.youtube.com/watch?v=Y1gm0JEwL5s

 3. Anonimno pravi:

  Čisto prav je, da je izbruhnil škandal! Ne zato, ker sta fu*ala pač pa zato, ker sta dva iz naših žepov plačana javnosektoraša med službenim časom namesto poučevanja mladine, za kar ju tudi plačujemo, počela nekaj čisto drugega.

  Že tako pouk na večini šol traja nekje od 8 do 13, se pravi, da efektivno ne delajo več kot 5 ur (ajde 6, če nekako spovprečimo še občasno popravljanje konter) s čik pavzami na vsakih 45 minut, poleti imajo dva meseca efektivnega dopusta, še med letom najmanj dvakrat po en teden med jesenskimi in zimskimi počitnicami…. in pri vsej tej silni preobremenjenosti ne najdeta časa, da bi to počela v prostem času! In potem bosta gotovo še celo v prvih bojnih vrstah, ko bo Svizec spet poslal svoj bataljon tacat po ulicah!

  Namesto, da je zgrožena prfoxa, bi morali biti davkoplačevalci, ki za svoj denar ne dobijo pričakovane storitve, t.j. ustrezno izobražene mladine! In tudi same prosvetne oblasti bi morale reagirati odločneje. Kot da na trgu ni na kupe vestnih kandidatov za učitelje. Tako bi jima morali po najhitrejšem postopku v “garmina” vnesti lokacijo mariborskega ekvivalenta Parmove. Že zato da bosta imela več časa in se lahko v miru ukvarjala s svojimi “konjički”.

 4. Vdasda pravi:

  Mediji pišejo kot da je seks kaj takšnega je čisto človeško in naravno početje. Res je žalostno da najstniki raje igrajo igrice, punce na socialnih omrežjih kot pa da bi seksale saj to ni nič takšnega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.