Ko oralni seks v srednji šoli postane osrednja novica v Sloveniji, potem veš, da je šlo vse skupaj precej daleč. Precej predaleč. Dijak naj bi posnel ravnatelja srednje strojne šole v Mariboru in učiteljico matematike med oralnim seksom in seveda to objavil na spletu. Da bi bilo vse skupaj še precej bolj patetično, so mediji pristavili svoj lonček in naredili iz tega senzacijo. Naslovi so bili takšni:

  • Seks škandal: obdelana učiteljica zgrožena, ravnatelj pa …
  • Slovenijo danes vzburil seks ravnatelja in učiteljice!
  • FOTO: Škandal na šoli v Mariboru? Ravnatelj naj bi obdelal učiteljico
  • Škandal: Mariborskega ravnatelja posneli z učiteljico
  • FOTO in VIDEO: Vroče v Mariboru: nove podrobnosti iz opolzke ‘kabinetne’ afere

Vendar ne, tudi to še ni dovolj – tudi pri osrednjih poročilih so poročali o tem dejanju, tako da je celotna Slovenija izvedela za vse skupaj. Nepomembno je očitno, ali imata ti dve osebi svoje privatno življenje – treba ju je križati in mediji so tudi v tem primeru zelo dobro pristavili svoj lonček. Kabinet, ali kjerkoli se je že vse skupaj dogajalo, ni javno mesto. Tudi to, kaj dva delata, ni stvar javnosti. Verjetno nista edini osebi, ki seksata v delovnem času in verjetno se je včeraj marsikomu kolcalo, ko je poslušal zgodbe okoli tega primera.

Si lahko predstavljate, da se prepustite nasladi in vas nekdo posname in potem to objavi na spletu? Se še vedno počutite tako dobro, kot ste se včeraj, ko ste se nasmihali nad posnetkom, ki je prišel v javnost? Večina ljudi obsoja ravnatelja in učiteljico – kaj pa oseba, ki ju je posnela in spravila posnetek na splet? Snemanje je bilo nezakonito in nedopustno in je kot takšno kaznivo dejanje, ampak tega se verjetno zaveda le peščica ljudi!

Sam sem se bolj nagibal k temu, da gre za “fake” posnetek, s katerim je nekdo želel pokazati realnost medijem, ki v hlepenju po zgodbi skočijo za vsakim kamenčkom, ki ga nekdo vrže v vodo in čakajo, da se zgodi velik val na katerem se bodo lahko “drajsali”. Patetično je, da je to prva novica v Sloveniji, predvsem pa, da se mediji ne ukvarjajo s precej pomembnejšimi stvarmi, na katere bi morali opozarjati v teh časih.

Takle mamo, seks se še vedno očitno dobro prodaja in mediji se zavedajo tega. Me zanima, kako bi se počutili novinarji, ali novinarke, če bi se znašle v takšni situaciji?

seks v naravi fotografije 03
Oralni seks v srednji šoli