Mogoče je kaj v zraku, vendar tviti, ki jih producira Bernard Brščič danes, gredo preko meje dobrega okusa. Bernard Brščič je bil zaposlen na Ekonomski fakulteti, med letoma 2012 in 2013 pa kot državni sekretar v kabinetu predsednika Vlade RS. Precejkrat se je pojavljal tudi v medijih, ko je komentiral takšne in drugačne zadeve.

S čim me je danes presenetil Bernard Brščič na Twitterju? Recimo s tem žaljenjem Nataše Pirc Musar:

Seveda pa se je njegov dan začel že pred tem, ko je tvitnil tole:

Nekako razumem, da kaj takšnega tvita nekdo, ki ni bil nikoli na očeh javnosti. Nekako razumem, da se nekdo razpizdi in tvitne kaj takšnega. Ne morem pa razumet, da se gre nekdo spustiti na tak nivo in tako nizkotno žaliti. Ko se zamenja oblast bo verjetno taista oseba dobila kakšen zanimiv stolček in takrat bi se mogoče lahko spomnili teh dveh primerov. Verjetno bi jih našel še precej več, če bi šel brskati po zgodovini njegovih tvitov!

Bernard Brščič in njegove žalitve na Twitterju

Bernard Brščič in njegove žalitve na Twitterju

3 Responses to Bernard Brščič in njegove žalitve na Twitterju

 1. Blaž pravi:

  Na EF je čisto vsako tele (se opravičujem, ne najdem boljšega izraza) bilo lahko zaposleno (to vem kot nekdo ki je bil študent EF). Drugače pa je primitivnost postala že sinonim za podpornike določene opcije in njenega voditelja. To ni nič novega pri ljudeh kot je on. Frustracije ko njegova opcija ni na oblasti so pa vedno večje. Tega tudi odločitve US ne morejo spremeniti. In na twitterju on ni osamljen primer take primitivnosti. So tudi drugi (ki se pogosto pojavljajo v medijih in na tv)ki imajo na vesti precej tega. In so pogosto njihove tarče prav predstavnice ženskega spola in opazke na njihov račun. Slovenceljski šovinizem ki ga je bilo tudi v parlamentu mogoče zaslediti že večkrat. Kakršni idoli, takšni podporniki…

 2. Iztok pravi:

  No, s takimi opazkami se je vsaj postavil na mesto, ki mu pritiče. Taki so kvazi borci za demokracijo. Polna usta antikomunajzarstva, pravičnosti, poštenjakarstva, evropskosti… v svojem bistvu pa isti kot tisti, katere želijo lustrirat in zradirat. Slabi in podli osebki, torej. Povečini konvertiti.

 3. Matej pravi:

  Čisto se mu je “odpeljalo” odkar je bil državni sekretar, pred tem še je kaj smiselnega povedal.

  Neverjetno glasen za nekoga, ki se že vse življenje tako ali drugače financira s strani države. Mogoče pa potrebuje novo službo kmalu.

  1996-2012 je bil zaposlen kot visokošolki sodelavec na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani

  2012-2013 državni sekretar

  2013 ELES, d.o.o. največji slovenski elektrooperater, ki je v stoodstotni lasti države

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.