Kako do zastonj vinjete, je pogosto vprašanje, ki si ga zastavljamo ljudje v teh časih. Novo leto prinaša tudi nakup nove vinjete, ki nam bo omogočala vožnjo po avtocesti. S staro se lahko po avtocesti vozite do 31. januarja, potem bom pa bo potrebno v nabavo.

Seveda obstaja cel kup možnosti, da dobite zastonj vinjeto. Recimo na Facebooku se v decembru pojavi cel kup strani, ki podarjajo zastonj vinjete – edino všečkati jih morate, komentirati in deliti naprej. Preprosto, mar ne? In vinjeta je lahko vaša! Če povabite še prijatelje, vam bo solata uspevala tudi pozimi. In če uporabite vse svoje profile, potem je možnost za dobitek še toliko večja!

1. Decembra objavimo ime dobitnice/ka “Vinjeta zastonj”.
Vse kar morate storiti je da:
– Všečkaj našo stran
– Deli objavo
– Komentiraj objavo
Obilo sreče Vam želi skupina vinjeta zastonj.

Do sedaj še nisem spoznal nikogar, ki bi dejansko dobil brezplačno vinjeto, ali pa nagrado na lotu, ali pa karkoli že “ogranizatorji” nagradnih iger ponujajo v zameno za vaš “všeček”. Včasih so bile nagradne igre na Facebooku določene s pravili Facebooka. Ampak “hu kers”, važno, da obstaja možnost, da uporabnik dobi zastonj vinjeto – čeprav ne bo nikoli podarjena. Upanje pač umrje zadnje, kajne?!

p.s.: če slučajno kdo pozna koga, ki je dejansko dobil zastonj vinjeto na Facebooku – prosim, sporočite mi, kajti res bi rad razbil ta mit, ki sem si ga ustvaril v svoji glavi, da to pač ne obstaja?!?

vinjeta