Vsi navdušenci nas spletnim igralništvom imate še en razlog več za praznovanje – na spletni strani Pokerstars je namreč začela delovati nova spletna igralnica slovenske različice največje strani za poker na spletu, ki gosti tudi prvenstvo World Championship of Online Poker, PokerStars! Od zdaj naprej lahko igralci uživajo tudi v igralniških igrah, kakršni sta ruleta in blackjack. Če menite, da vaše znanje pokra še ni povsem zadovoljivo, se podučite o različnih strategijah pokra oz. osvežite poznavanje pravil pokra.

Igralnica vam torej na svojih virtualnih mizah nudi ogromno izbiro raznih spletnih poker iger, vse od priljubljenega Texas Hold’em pokra in 2-7 Triple Draw pokra do mešanih iger, na primer HORSE in 8-Game Mix, pri vseh pa imate na voljo igranje za različne zneske z različnimi vložki, tako da lahko prav vsak najde nekaj zase – tako stari mački kot novi prišleki na spletno igralniško ali poker sceno. V kolikor se naveličate igranja pokra, oz. se vam večkrat zapored pripeti, da ne razpolagate z dobrim »handom« oz. vas razočara karta, ki pade v »flopu« oz. »riverju«, lahko svojo jezo stresete ob igranju rulete ali blackjacka. Tudi tukaj seveda z različnimi stopnjami tveganja. Za pravi denar lahko igrate že z vložkom, ki znaša manj kot en dolar. Brezplačne igre pa predstavljajo dober trening blackjacka ali rulete za bolj samozavestno igranje kasneje, ko bo igra postala res vroča.

 pokerstars

Programsko opremo za spletno igranje preko PokerStars lahko brezplačno prenesete na spletni strani PokerStars, podprt pa je tako sistem Windows kot tudi Mac/Apple. Program se na podlagi povratnih informacij njegovih uporabnikov, torej igralcev, ki so z njim v tesnem stiku ter ga tekom igranja podrobno spoznajo, neprestano izboljšuje, vključno z dodajanjem novih funkcij, valut in jezikov. Inovativnosti na ta način ni videti konca, uporabniška izkušnja pa ostaja na visokem nivoju. Na Pokerstars strani se lahko prepustite strastem igranja pokra, blackjacka, rulete ali drugih casino iger. Pri vseh lahko z dobrim »handom«, bodisi pri pokru ali številkami pri ruleti, zmagate in močno oplemenitite stanje na svojem bančnem računu. Vse je odvisno le od vašega znanja in sposobnosti branja taktike nasprotnikov.

Takšno spletno igralništvo je vsekakor privlačno z več vidikov, sploh ob kakšnem deževnem dnevu, ko vam ne bo treba zapustiti udobja lastnega doma, da bi okusili dobršno mero prijetno vznemirljive zabave, ki jo s seboj nedvomno prinese igralniška izkušnja – pa naj gre za igranje za pravi ali igralniški denar, za samostojno igranje ali igranje s prijatelji za eno mizo. Otvoritev slovenske igralnice, ki sedaj uporabnikom nudi igranje rulete in blackjacka v številnih različicah, na spletni strani PokerStars bo prišla prav vsem, ki jih mami igralniški žvenket kovancev ali pa enostavno zabava ob igri, ki ne postane dolgočasna in s katero ni nobenih dodatnih stroškov. Vse, kar je potrebno storiti, je prenesti programsko opremo s spletne strani PokerStars, ustvariti osebni brezplačni račun in preprosto začeti igrati. Pa srečno!