Situla Ljubljana – prvi stanovalci se že selijo

Situla Ljubljana – veliko mesto v srcu prestolnice. Tako oglašujejo stanovanjski kompleks Situla, ki leži med Vilharjevo in Šmartinsko cesto. Situla omogoča čudovit pogled na železniško progo, za kar vam bodo hvaležni mlajši rodovi, ki bodo lahko ure in dneve opazovali železniški promet, ki poteka spodaj.

Priznam, Situla ni nekaj, kjer bi jaz živel. Ampak očitno ne razmišljam edini tako – billboard pred stanovanjskim objektom ima velik napis – prvi stanovalci se že selijo!

Če se ponoči pelješ mimo, potem hitro ugotoviš, da ali imajo redukcijo elektrike v tem bloku ali pa stanovalci ne živijo v Situli čez noč! Namreč pogled na kompleks ponoči je precej “temačen” in niti ne predstavljam si, kako bi bilo živeti v tako velikem kompleksu, če ne bi bilo še ostalih stanovalcev?!

Glede na razmere na nepremičninskem trgu, na cene stanovanj v Situli in na finančne zmožnosti Slovencev bo ta stanovanja precej težko prodati. Ampak upanje umrje zadnje, kajne?!

Situla Ljubljana - prvi stanovalci se že selijo
Situla Ljubljana – prvi stanovalci se že selijo
Situla Ljubljana - prvi stanovalci se že selijo
Situla Ljubljana – prvi stanovalci se že selijo

 

 1. Ljubljančani smo v novoletnem času na Situli opazovali “reklamno” akcijo, ki bi se lahko imenovala Prižigamo luči. Dejansko so grozljivo neprivlačnost zaroštanega in neposeljenega monolita milili z večernim prižiganjem žarnic po množici izbranih apartmajev. Tako so lepšali advent v mestu in vabili potencialne kupce v kompleks, vendar pa po zadnjih, poprazničnih znakih, razen povišanega računa za štrom, akcija začuda ni prinesla uspeha.

 2. typo na – “Modern design”

  a ni prav – “moderni izgled” ali pa vsaj “moderni design”.

  lahko pa da je tisto misljeno anglesko in potem nadaljuje slovensko.

  upam, da niso tako tudi gradili kot so spisali to spletno stran (tamo-vamo press).

  in ce pogledam cene

  3 sobno 74m2 – CENA Z DDV: 296.000

  HAHAHAHAHA. draga je ta koka, ki jo snifajo.

  1. Na koncu se Bodo taka stanovanja prodajala na drazbi za 100.000eur.

 3. Heh, to reklamo: “prvi stanovalci se že selijo” se lahko razume tudi kot da se *prvi stanovalci* (ki so kupili stanovanja) *že selijo drugam*. :))

  1. Mislim da pred besedo manjka črka V. Ker selimo se ponavadi res drugam, vseliti pa je pol pomeni kontra smer. :)

 4. Ravnokar je bilo prodano eno izmed največjih stanovanj z 220m2….

 5. če bi imeli kaj pameti bi naredili akcijo vse po 2000 evrov m2 nad 7 nadstropjem, pod pa 1500 in bi vse prodali v dveh mesecih in dobili vsaj del denarja, drugače bo končalo vse v bankrotu ,,,,,

Komentarji so zaprti.