Dominik Sky (Dominik Starašinič) je YouTube zvezda. Je tudi član free running skupine Flame runners. Njegove podvige (skoke, salte, vaje) si na YouTubeu ogleda ogromno število gledalcev. Najbolj ogledan video je Dominik Sky – “Window Jumps” 2014 Showreel, ki ima preko 2.800.000 ogledov!

Dominik je gostoval že na različnih televizijah in različnih šovih (Dominik Sky – Movement).

Dominik Sky Bio

S free runningom se ukvarjam že kakih 6 let. Je največja strast v mojem življenju. Temu posvečam res veliko časa in vsak dan je korak na dolgi poti do uresničitve mojih sanj (jbg cheesy sm =D).

Vse kar znam, sem se naučil sam s skakanjem v vodo, slamo, blato itd. Imel sem že veliko število poškodb, ker živim na vasi in zelo redko treniram v telovadnici na blazinah. Ampak iz poškodb se lahko veliko naučiš (preučiš kje si naredil napako, zakaj je do nje prišlo, urediš si misli v glavi in razmisliš kako nadaljevati, ko izgubiš motivacijo itd.) zato je potrebno poskušat na vsako napako gledat pozitivno.

Da bi svoje telo čim bolje pripravil na napore, ki jih vključujeta free running in parkour, sem se nato začel ukvarjati še s kalisteniko (4 leta), gimnastiko in raznimi drugimi športi, ki vključujejo razvoj gibljivosti, moči, koordinacije, odriva itd..

Spremljate ga lahko:

Dominik Sky – “Window Jumps” 2014 Showreel (HD)

Dominik Sky – Calisthenics Tutorial Beginner to Advanced Part 1: Upper Body PRESSING (HD)

Dominik Sky – Insane Backflip From a Watchtower 7m (23 feet) (HD)

Dominik Sky - YouTube zvezda