Ko misliš, da si res vse že videl in te nič več nič ne more presenetiti, objavi stranka SDS na svojem Twitter profilu tvit, da se tudi pedofili počutijo nesvobodne!! Ampak oni ne želijo biti nekorektni in ne bodo razpravljali o tem! Seveda gre vse to danes na račun seje, kjer se leve stranke zavzemajo za spremembo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih.

Stranka SDS je začela danes s protiofenzivo na družbenih mrežah, vendar tale primerjava s pedofilijo si zasluži javno kritiko, predvsem pa me dejansko zanima če je to njihovo uradno mnenje?? Enačijo pedofilijo z enakospolnimi zvezami??

Stranka SDS in njihov pogled na pedofilijo

Stranka SDS in njihov pogled na pedofilijo

4 Responses to Stranka SDS in njihov pogled na pedofilijo

  1. Pjerrr pravi:

    Poglej twitte od dotične gospe Anje Bah, ni mi jasno kako lahko nekdo tako zaničuje, potencira deljenje naroda in celo zanika okupacijo s strani nacistov in fašistov v WW2 in je na to celo ponosna. Očitno so Aufseherinnen žive še dandanes!

  2. Tadej pravi:

    Sem že na FB nekaj napisal, pa mislim da bi pasalo tudi semle (pod original/izvor). :D Mislim namreč, da je bil tale tvit kvečjemu nekakšen (morda spodletel) poskus sarkazma/cinizma s strani pisca tvita… Skratka relativiziranje, da kao da če se istospolni pari – ker imam vtis, da je bilo to v zvezi s tistim danes sprejetim zakonom – počutijo *nesvobodne* & *drugačne*, potem bi se lahko ta isti “opis njihovega (čustvenega) stanja” uporabilo za pedofile. Pač jasno, retorični BS, ampak mislim da jasno je pa le, da s tem tvitom pisec NI kakor koli zagovarjal oz. opravičeva pedofilov (se postavil na njihovo stran).

  3. Milan pravi:

    Tadej, preberi še vse ostalo, kar je diplomirana vzgojiteljica včeraj med sejo parlamenta čivknila. Pa ti morda ne bo več tako samoumevno, da gre za poskus sarkazma. Prej bi rekel da gre za neumnost, o to pa ja. Sicer pa za doktorsko plačo se gre človek tudi sramotit, kajne?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.