Začel se je Big Brother in z njim so prišle spremembe. Najbolj opazna sprememba je voditeljica Ana Marija Mitič, ki ne gre v kontekst oddaje in mi je po parih minutah gledanja oddaje povsem neposlušljiva!

Jeap, 5 minut gledanja oddaje Big Brother in poslušanje komentiranja Ane Marije Mitič mi je vzelo vso voljo, da bi še naprej spremljal oddajo.

Nina Osenar, ki je bila pred Ano voditeljica oddaje, je bila nekaj povsem drugega. Kljub temu, da ni imela takšnih izkušenj, kot jih ima Ana, se je v vlogi znašla precej boljše. Prav tako pa je oddaji dodala tudi drugačen čar in privabljala mnoge moške, da so z veseljem spremljali resničnosti šov in njeno telo, ki so ga zakrivala oblačila. Da nasvetov za šopingiranje niti ne omenjam!

Tudi odzivi na Twitterju so precej podobni mojim ugotovitvam. Vendar so ustvarjalci Big Brotherja verjetno pričakovali takšne kritike in se požvižgajo za to. Mogoče pa se zgodi, kot se je zgodilo v Sanjski ženski, da tokrat med oddajo zamenjajo voditeljico in postavijo na piedestal kaj bolj zanimivega in poslušljivega!

big-brother-2008-nina-osenar-08.jpg

seksi-nina-osenar01

nina-osenar07

sexy-nina-osenar-moment-like-this03